DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2042607-2,23%
Antalya
24°

AÇIK

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gazipaşa’daki feci kazada hayatını kaybeden Tevfik Oğuz toprağa verildi

Gazipaşa’daki feci kazada hayatını kaybeden Tevfik Oğuz toprağa verildi

ABONE OL
11:15 - 9 Mart 2023 11:15
Gazipaşa’daki feci kazada hayatını kaybeden Tevfik Oğuz toprağa verildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Gazipaşa’da Zeytinada Mahallesi’nin Sazak Mevkii’nde motosiklet ve otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Tevfik Oğuz, sevenlerinin göz yaşları arasında Yakacık Mahallesi’nde toprağa verildi. Kazada sürücü olduğu iddia edilen Özkan B. olay yerinden kaçarken aracın sahibi N.O ise dün teslim oldu. Mahkemeye çıkarılan N.O serbest bırakılırken, aracı kullanan sürücü Özkan B ise jandarma tarafından aranıyor.

Salı günü saat 19.30 sıralarında Zeytinada Mahallesi Sazak Mevkii’nde meydana kazada Anamur’dan Gazipaşa istikametine seyir halinde olan Özkan B. idaresindeki 07 HHV 59 plakalı otomobil, Gazipaşa istikametinden Anamur istikametine seyir halinde olan F.O. idaresindeki 07 E 0172 plakalı motosikletle çarpıştı. Kazada kardeş oldukları öğrenilen motosiklette yolcu olarak bulunan T.O olay yerinde hayatını kaybederken, motosiklet sürücüsü F.O. ağır yaralandıÇevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Sağlık ekipleri, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Tevfik Oğuz’un hayatını kaybettiğini belirledi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan F.O., Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada kontrolden geçirilen yaralı, ileri tetkik ve tedavisi için Alanya Eğitim Araştırma Hastanesi’ne (AEAH) sevk edildi. T.O’nun cenazesi ise Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderilmişti. Yaplan otopsiden sonra tekrar Gazipaşa’ya getirilen T.O’nun cenazesi dün öğleden sonra sevenlerinin göz yaşları arasında Yakacık Mahallesi Mezarlığı’nda toprağa verildi.

KAZAYI ÖZKAN B YAPMIŞ

Edinilen bilgilere göre Av N.O olay günü Anamur’a mahkemeye gitti. Dönüşte yoğun olduğu için müvekkili, “Aracı ben kullanayım” dedi. Zeytinada Sazak Mevkiİ’ne geldikleri esnada kazaya karıştılar. Kaza sonrası Av. N.O’nun 112’yi rayıp bilgi verdiği hatta Cumhuriyet savcısını dahi aradığı öğrenildi.Yani olay yerinden kaçtığı iddia edilen araç sahibi Av. N.O’nun olay yerinden kaçmadigi ve bölgeki güvenlik kamara görüntülerini ele geçirmek için olay yerinden gittiği öğrenildi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.