DOLAR 32,5820 0.29%
EURO 35,0177 0.12%
ALTIN 2.460,981,03
BITCOIN 21011851,20%
Antalya
25°

AÇIK

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gazipaşa’daki tamamlanamayan inşaat tepkilerin odağında!

Gazipaşa’daki tamamlanamayan inşaat tepkilerin odağında!

ABONE OL
10:42 - 29 Mart 2022 10:42
Gazipaşa’daki tamamlanamayan inşaat tepkilerin odağında!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA / GAZİPAŞA

Gazipaşa’nın İstiklal Mahallesi’ndeki yurt inşaatı için ödenek ayrılmasına rağmen hiçbir çalışma yapılmaması tepkilere neden oldu.

Gazipaşa’da birçok yatırım gibi, İstiklal Mahallesi’ndeki yurt inşaatı konusunda da hiç bir gelişme olmaması vatandaşların tepkisine neden oldu. Gazipaşa’da FETÖ tarafından İstiklal Mahallesi’nde yaptırılan yurt inşaatı, yaşanan kanlı darbe olayının ardından Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devredilmişti. AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan’ın görüşmeleri sonucu Gazipaşa Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tahsis edilen yurt inşaatında aylardır hiç bir gelişme olmaması vatandaşların tepkisine neden oldu.

İNŞAAT TAMAMLANACAK MI?

Daha önce bu konuda açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, yurt inşaatının en kısa zamanda tamamlanacağını söylemişti. İlçe Başkanı Doğan, o dönem yaptığı açıklamada, “Biz bu inşaatın Gazipaşa Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tahsisi için çok mücadele ettik. Bu mücadelemiz olumlu sonuç verdi. Yurt inşaatını Gazipaşa Milli eğitim Müdürlüğü’ne tahsis ettirdik. Şimdi bu inşaatın tamamlanması için yazışmalarımız devam ediyor. Pandemi nedeniyle işler biraz yavaş işliyor ama Allah’ın izniyle bu inşaat kısa sürede tamamlanacak” demişti.

HİÇBİR ÇALIŞMA YOK

Ancak aradan yaklaşık 5 ay geçmesine ve rağmen yurt inşaatı ile ilgili hiç bir çalışma olmadığını belirten vatandaşlar, hizmet konusunda Gazipaşa’nın mağdur edildiğini söylediler. Gazipaşa’nın hak ettiği hizmetleri alamadığını belirten vatandaşlar, “AK Parti iktidarı, ilçede belediye seçimini kaybettikten sonra Gazipaşa’ya üvey evlat muamelesi yapmaya başladı. Çünkü yat limanı yıldır atıl durumda. Gökçeler Barajı hala tam olarak hizmete açılmadı. Gazipaşa-Kazancı arasında yapılması planlanan yol projesi unutuldu. Eski hastane arazisine yapılması planlanan sağlık kompleksi projesi ile ilgili derseniz yine gelişme yok. Yurt inşaatına bakıyoruz, zaten yıldır orada da bir çalışma yok” diyen vatandaşlar bu konuda AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan’a hem de Ak Parti Antalya Milletvekillerine tepki gösterdi.

DOĞAN, VATANDAŞLARI BİLGİLENDİRSİN

Birçok vatandaş, yerel seçimler öncesi önce sıkça Gazipaşa’ya gelen AK Partili milletvekillerinin hizmet konusunda bol bol vaatler verdiğini söylediler. Seçimler bittikten sonra AK Partili vekillerin bırakın verdikleri vaatleri ilçeye dahi gelmez olduğunu belirten vatandaşlar, AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan’ın verilen sözlerin takipçisi olmasını istediler. Vatandaşlar, İlçe Başkanı Doğan’ın Gazipaşa-Kazancı yol projesi, yat limanı ve diğer hizmet ile vaatlerin durumu konusunda vatandaşlara bilgi vermesini istiyor.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.