DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2045672-2,51%
Antalya
24°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gazipaşalı başkanlardan Kılıçdaroğlu’na tam destek

Gazipaşalı başkanlardan Kılıçdaroğlu’na tam destek

ABONE OL
11:10 - 7 Mart 2023 11:10
Gazipaşalı başkanlardan Kılıçdaroğlu’na tam destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER:HASAN KAYA/ GAZİPAŞA 

Gazipaşa Belediye Başkan Mehmet Ali Yılmaz ve Gazipaşalı Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal’dan CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu’na tam destek.
Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Gazipaşalı Av Ümit Uysal Millet İttifakı’nın 2023 yılında gerçekleştirilecek 28. dönem TBMM ve 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ortak Cumhurbaşkanı Adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vermek için geçtiğimiz pazar günü Ankara’ya gittiler. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in altılı masaya dönmesinin ardından 14 Mayıs’ta yapılacak seçimde Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ilan edilen toplantıya katılan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz,ve Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal burada CHP Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile bir süre görüşüp sohbet etiler. Daha sonra birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdiler. Facebook sayfasında yapmış olduğu paylaşımda milletin sesi, umudun adı, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı oldu. Cumhuriyetimizin 100. yılını demokrasi ile taçlandıracak, hep birlikte kazanacağız.
Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Seninleyiz Sayın Genel Başkanım” dedi. Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Gazipaşalı Ümit Uysal’da Sayın Genel Başkanım siz adaletin, hürriyetin, huzurun ve barışın Cumhurbaşkanı olacaksınız. Umutla, inançla, kararlılıkla, tek bilek, tek yürek yürüyoruz. Başaracağız” ifadelerini kullandı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.