DOLAR 32,4429 -0.15%
EURO 34,7993 -0.52%
ALTIN 2.450,080,59
BITCOIN 20756211,33%
Antalya
27°

AÇIK

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gelecek Partisi Antalya Milletvekili Özbudun Alanya’daydı

Gelecek Partisi Antalya Milletvekili Özbudun Alanya’daydı

ABONE OL
17:22 - 25 Mayıs 2023 17:22
Gelecek Partisi Antalya Milletvekili Özbudun Alanya’daydı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

14 Mayıs’taki seçimde CHP listesinden Antalya Milletvekili seçilen Gelecek Partisi mensubu Serap Yazıcı Özbudun, “Herkesin 28 Mayıs’ta Kılıçdaroğlu’na oy vermesini sağlayın. Kılıçdaroğlu’nun kazanmasını sağlayamazsak, Türkiye’de 50 yıl boyunca değiştiremeyeceğimiz iktisadi, siyasi, hukuki krizler birbirini izleyecek” dedi.

CHP Antalya Milletvekili Prof. Dr. Serap Yazıcı Özbudun, Alanya’ya gelerek Cumhurbaşkanlığı Seçim Ofisi’ni ziyaret etti. Özbudun’u CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, İyi Parti İlçe Başkanı Şefik Bahçe, Saadet Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Sarıca, Demokrat Parti İlçe Başkanı Hilmi Lök, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mevlüt Çakan ve DEVA Partisi İlçe Başkanı Umut Özkan ile partililer karşıladı. Seçim ofisinde önce konuşan Çakan, 6 siyasi partinin bir araya gelmesi ile oluşan birlik ve beraberlik havasının devam etmesi, iktidarı alarak vadettiklerini gerçekleştirmesi için 28 Mayıs’a kadar çalışacaklarını söyledi.

Gelecek Partisi İl Başkanı Mevlüt Demir de, “Türkiye’de son yıllarda çok adını konulmamış ama hepimizi irite eden bir dil var. Bu ayrıştırıcı, ötekileştirici, nobran, öteleyen bir dil. Bu dile, atmosfere dur demek için 6 siyasi lider bir araya gelip bu ülkede barışın, demokratlığın, özgürlüğün, milli ve manevi değerlerin hakim olması, herkesin mutlu olabilmesi, sokaktaki vatandaşların başı dik, onurlu şekilde dolaşabilmesi için ciddi, ayağı yere basan sağlam bir birliktelik oluşturdular. İlk çıktığı zaman 6 Masa’nın altında ne var diyenler bugün koynunda HÜDA PAR’ı bulmuşlardır. 28 Mayıs’ta el birliği ile gönül birliği ile hep beraber hakkı ve hukuku hakim kılmak için bu memlekette Soros’ların değil, Toroslar’ın evladı olarak yola çıkmış bir ekip, diğer tarafta da bakan evlatlarının değil de vatanda evlatlarının hakim olduğu bir iradeye doğru evrilen güçlü bir ses, güçlü bir duruş var.

Bu güçlü duruşun adı Millet İttifakı. 28 Mayıs’ta herkes özgürce, kararlı şekilde sandığa gidecek. Orada hür iradesini ortaya koyacak. Orada 1950’nin 14 Mayıs’ında olduğu gibi yeter söz milletindir diyebilecek bir irade olacak. Hırsızlığa, çalmaya, çaldırmaya, adaletsizliğe karşı dur demek için hep beraber ele ele gönül gönüle yürüyeceğiz” diye konuştu.

Özbudun ve beraberindekiler daha sonra Alanya’daki meslek odalarını ziyaret ettiler.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.