DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2033424-2,97%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Hafızlık öğrencileri Alanya Kalesi’ni gezdi

Hafızlık öğrencileri Alanya Kalesi’ni gezdi

ABONE OL
14:18 - 25 Ocak 2022 14:18
Hafızlık öğrencileri Alanya Kalesi’ni gezdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Müftülüğü’ne bağlı Hayriye Hanım Kız Kur’an Kursu’nda hafızlık öğrenimi gören öğrenciler emekli Tarih Öğretmeni Yaşar Balık rehberliğinde Alanya Kalesi’ni gezdiler.
Alanya Müftülüğü’ne bağlı Hayriye Hanım Kız Kur’an Kursu tarafından hafızlık öğrenimi gören öğrencilerin Alanya’nın güzelliklerini, tarihi ve turistik yerlerini daha yakından görmelerini ve tanımalarını sağlamak amacıyla gezi programı düzenlendi.
Gezi programı kapsamında hafızlık öğrenimi gören öğrenciler emekli Tarih Öğretmeni Yaşar Balık rehberliğinde Alanya Kalesi, Süleymaniye Camii, Kızılkule, Tersane, Alanya Arkeoloji Müzesi, Akşebe Sultan Mescidi, Mecdüddin Sarnıcı, Alaaddin Keykubat Sarayı, Eski Alanya Evleri, Bedesten, Arasta ve Damlataş Mağarası’nı yakından görme ve tanıma fırsatı buldular.
Geziyle ilgili düşüncelerini paylaşan öğrenciler, ilk defa böyle bir geziye katıldıklarını, gerçekleştirilen geziyle Alanya’nın güzelliklerini, tarihi ve turistik yerlerini daha yakından görme ve tanıma fırsatı bulduklarını ifade ederek geziyi düzenleyen herkese teşekkür ettiler.
Gezi hakkında bilgi veren Hayriye Hanım Kız Kur’an Kursu Yöneticisi Saliha Demir şu ifadelere yer verdi: “Kursumuzda hafızlık öğrenimi gören öğrencilerimize milli ve manevi değerlerimizi kavratmak amacıyla, sosyal, kültürel ve tarihi bir çok etkinlik düzenliyoruz. Bu kapsamda Alanya Kalesine yönelik bir gezi düzenleyerek bir çok tarihi mekânı hafızlık öğrencilerimiz daha yakından görme ve tanıma fırsatı buldular. Ben bizlere detaylı bir şekilde rehberlik eden Emekli Tarih Öğretmeni Yaşar Balık hocama, desteklerinden ve katkılarından dolayı Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü’ne ve emeği geçen tüm Kur’an kursu öğreticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.