DOLAR 32,4892 -0.06%
EURO 34,9061 -0.29%
ALTIN 2.446,250,43
BITCOIN 20886880,32%
Antalya
27°

AÇIK

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Hüseyin Girenes’ten Alanya Öğretmenevi’nde anlamlı buluşma

Hüseyin Girenes’ten Alanya Öğretmenevi’nde anlamlı buluşma

ABONE OL
20:14 - 28 Kasım 2021 20:14
Hüseyin Girenes’ten Alanya Öğretmenevi’nde anlamlı buluşma
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Hüseyin Girenes Fen Lisesi hayırseveri, eğitime katkılarıyla bilinen Hüseyin Girenes’in organizasyonu ile düzenlenen program Alanya Öğretmenevi’nde gerçekleşti.

Programda, Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer ve eşi Miray Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve eşi Yıldız Yücel, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel ve eşi Sema Yüksel, Alanya Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ve eşi Feraye Yılmaz, okul hayırseveri Hüseyin Girenes, Hüseyin Girenes Fen Lisesi idareci ve öğretmenleri ile okulun tüm çalışanları yer aldı. Öğretmenevinde yapılan programda yemeğin ardından Hayırsever Hüseyin Girenes tarafından tüm katılımcılara plaket ve Öğretmenler Günü anısına yapılan fidan bağışı belgeleri takdim edildi. Katılımcılar müzik eşliğinde keyifli bir akşam geçirdiler.

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, “Birlik beraberliği sağlamakta bu tür organizasyonların çok etkili olduğunu, zaten başarısı yüksek olan okulumuzun başarılarının Antalya ve Türkiye’de artarak devam edeceğine inanıyoruz” dedi. Ürkmezer, gecede hayırsever Hüseyin Girenes’e teşekkürlerini iletti, ayrıca Hüseyin Girenes Fen Lisesi idareci ve öğretmenlerinin öğretmenler gününü kutladı.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.