DOLAR 32,5341 0.11%
EURO 35,0055 -0.09%
ALTIN 2.437,530,07
BITCOIN 20985640,43%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
İngiltere’de Alanyalı rüzgarı esti

İngiltere’de Alanyalı rüzgarı esti

ABONE OL
12:56 - 31 Ekim 2022 12:56
İngiltere’de Alanyalı rüzgarı esti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Londra’da gerçekleşen European Architectural Award’da 3 kategoride birden ödül alan Mısırlıoğlu Mimarlık sahibi Alanyalı ünlü İç Mimar Cüneyt Darı, yine hem Türkiye’nin, hem de Alanya’nın gururu oldu. Cüneyt Darı, “Residanancel, Apartment ve Villas ile Hotel” projeleri kategorisinde “En İyi Tasarım” ödülüne layık görüldü.

İngiltere’nin başkenti Londra’da bu gece bir Alanyalı rüzgarı esti. Mısırlıoğlu Mimarlık sahibi Alanyalı ünlü İç Mimar Cüneyt Darı, 15. uluslararası ödülünü Londra’da gerçekleşen European Architectural Award’da, üstelik tam 3 kategoride birden aldı. Darı, hotel projesinde Selectum Esenzia Projesi, Residancal ve villas projesinde Villa Del Arte Apartment ve Breeze House projeleri ile “En İyi Tasarım” ödülünün sahibi oldu.
15. uluslararası ödülünü İngiltere’de almanın heyecanını yaşayan Cüneyt Darı, Yeni Alanya’ya yaptığı açıklamada “Londra’da yapılan bu uluslararası ödül töreninde öncelikle Türk bir tasarımcı olarak ülkemi temsil etmekten gurur duydum. Yine üretmek, tasarım yapmak ve mimari projelerde en iyisini yapmak da gurur verici. Bizim en iyi işimiz bir şey üretmek ve ürettiğimizi insanlara kazandırmak. Bizim en iyi yaptığımız iş bu. Biz mutluluğu üretmekte buluyoruz. Dünyada ses getiren işler yaptık ve yapmaya devam ediyoruz.
Dünyanın en iyi tasarım ofislerinden biri olarak bilinmek bizi mutlu ediyor. Ülkem gibi Alanya’mı da bu önemli mecralarda başarıyla temsil edebildiğim için çok sevinçliyim” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.