DOLAR 32,6019 0.38%
EURO 34,8365 0.28%
ALTIN 2.495,170,45
BITCOIN 21076745,08%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
İŞTE MEHMET ORAL’IN YENİ GÖREV YERİ

İŞTE MEHMET ORAL’IN YENİ GÖREV YERİ

ABONE OL
14:23 - 24 Temmuz 2020 14:23
İŞTE MEHMET ORAL’IN YENİ GÖREV YERİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Ekim 2018’de eski Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Menderes Türel döneminde İtfaiye Müdürlüğü’nden ASAT Müdürlüğü’ne getirilen Mehmet Oral, görevden alınmıştı. Oral’ın Alanya’dan Kaş’a görevlendirildiği yönündeki bilginin kamuoyuna yayılmasının ardından sosyal medya üzerinden birçok kişi itiraz etti.

AK Parti eski Belediye Meclis Üyesi ve ALTAV Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Cimrin “Yapılan yanlışlığa umarız Alanya Belediyesi CHP’li Meclis Üyeleri ve Büyükşehir Meclis Üyeleri seyirci kalmazlar ve bu durumu düzeltirler” dedi.

Akdam Muhtarı İbrahim Doğan da “İşine son verilmesi normal fakat Alanya’dan Kaş’a sürgün yapmak hiç hoş değil. Hangi parti, hangi kurum olursa olsun böyle sürgün olmamalı. Türel döneminde de yapıldı. Şimdi Böcek döneminde de yapılıyor. Hiç kimsenin böyle insanlara sürgün yaşatmasına hakkı yok. Ben bir muhtar olarak kınıyorum. Beni de sürgüne gönderin, bekliyorum” ifadelerini kullandı.
Oral’ın Kaş’a atanmasına birçok CHP’li de tepki göstererek Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e çağrıda bulundu. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Oral’ın Kaş’ta değil, Alanya İncekum Mahallesi’nde görev yapacağı öğrenildi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.