DOLAR 32,5820 0.29%
EURO 35,0177 0.12%
ALTIN 2.460,981,03
BITCOIN 21011851,20%
Antalya
25°

AÇIK

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
KARADAĞ’DAN ÇARPICI AÇIKLAMA!

KARADAĞ’DAN ÇARPICI AÇIKLAMA!

ABONE OL
14:28 - 16 Aralık 2020 14:28
KARADAĞ’DAN ÇARPICI AÇIKLAMA!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Parti binasındaki toplantıya başkanlık eden ve Akdeniz Bölgesi’nde yaşanan selde zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak sözlerine başlayan Coşkun Karadağ, Alanya’da selden zarar görenlerin olmadığını belirterek ASAT çalışanlarına teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı esnafa destek paketini de değerlendiren Karadağ, “Ne yazık ki dağ fare doğurdu derler. Esnafımız bu kadar zor durumdayken çay parası etmeyecek 500-750 TL gibi bir paranın takdir edilmesi akıl alıcı bir iş değil. Esnafımız çok zor durumda. Bir şey yapacaksanız dişe dokunur, insanları feraha ulaştıracak yapılması gerekirdi. Dalga geçer gibi bu tür yardımlar esnafı çok üzdü. Bu konuda bir bakan, ‘Yoksulluk sorun olmaktan çıktı’ diyorsa, bir bakan da ‘Vatandaş kuru ekmek yiyorsa karnı toktur’ dediyse o zaman da bu meblağı çok görmemek lazım diye düşünüyorum. Ne yazık ki bu halkın içinde olmayan, halkla beraber, halkın sorunlarını dinlemeyen bir mantığın tezahürü” dedi.

“HASTANENİN OLMAMASI 21. YÜZYIL’DA AYIP”

Alanya Mahmutlar’a bugüne kadar devlet ve belediye imkanlarının çok kısıtlı bir şekilde verildiğini aktaran Karadağ, “Hatta hiç verilmemiş. Mahmutlar’a bu hakkının verilmesini çok arzu ediyor ve diliyorum. CHP iktidarında bunların hepsi verilecek. Pandemi dönemi içerisinde kışın 50 bin, yazın 150 bine çıkan bir nüfusta tam teşekküllü bir devlet hastanesi yok. Bugün birçok tanıdıklarınız pandemiden dolayı hastane arar durumda. Antalya bile bu hastalara cevap veremiyor. Mahmutlar gibi bir yerde devlet hastanesinin olmaması 21. Yüzyıl’da bir ayıp diye düşünüyorum. Mahmutlar’ın sorunu sadece devlet hastanesi değil. Aynı zamanda kapalı bir pazar yerinin olmaması sorunu var. Mahmutlar’a yakışır bir pazar yeri yapılması şart oldu. Aynı zamanda Mahmutlar’da bir kültür merkezi yok. Bu yüzyılda insanların tiyatro oynayacak salonu yok. Gençlerin spor yapacakları kapalı bir spor merkezi yok. Mahmutlar şu an Türkiye’de birçok ilçeden daha büyük bir yerleşim yeri. Mahmutlar aynı zamanda Alanya’mızın gözbebeği. Mahmutlar yerleşimi çok hızlı gelişen bir yer. Belki 2-3 yıl içinde 100 bin yerleşik nüfusa sahip olacak bir yerleşim yeri. Mahmutlar muhtarlık ofisi şu anda oraya hizmet veremiyor. Orada modern bir muhtarlık merkezinin de açılması gerekiyor” diye konuştu.

Öte yandan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in, partideki bazı kesimleri hedef alarak yaptığı açıklamanın sorulması üzerine konuya değinen Karadağ, Böcek’in AK Parti’ye geçme gibi bir durumunun olmadığını da belirtti.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.