DOLAR 32,3052 0.09%
EURO 34,8856 0.05%
ALTIN 2.435,720,15
BITCOIN 20272872,14%
Antalya
24°

KAPALI

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
KARADAĞ’DAN EKONOMİ VE İŞSİZLİK VURGUSU

KARADAĞ’DAN EKONOMİ VE İŞSİZLİK VURGUSU

ABONE OL
15:11 - 7 Nisan 2021 15:11
KARADAĞ’DAN EKONOMİ VE İŞSİZLİK VURGUSU
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Türkiye’nin asıl meselesinin emekli amiralleri değil ekonomi ve işsizlik olduğunu söyledi. Hükümetin ülkeyi yönetemediğini dile getiren Karadağ, “CHP’nin iktidarı çok yaklaştı. Bütün kaygıları bundan yana” dedi.

Partinin Konaklı temsilciliğinde düzenlenen yönetim kurulu toplantısında açıklamalarda bulunan Karadağ, Alanya Belediyesi’nin 2020 yılı faaliyet raporu ile ilgili eleştirileri ve eksiklikleri ilettiklerini söyledi.

“TÜRKİYE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYACAK”

Yaklaşan turizm sezonu öncesinde Alanya Belediyesi’nin ciddi bir hazırlık içinde olduğunu ifade eden Karadağ, sinekle mücadele konusunda çok ciddi çalışmalar yapıldığını söyledi. Karadağ, “Bu konuda Konaklı’da ciddi bir çalışma yaptı. Bu zamana kadar sinek yuvası olan yerlere kapaklar yapıldı. Aynı zamanda büyükşehir belediyesinin katı atık tesisi artık enerji de üretmeye başladı. Bu da Türkiye ekonomisine katkı sağlayacak” diye konuştu.

“ASIL SORUN AMİRALLER DEĞİL EKONOMİ”

104 emekli amiralin yayınladığı bildiri ile ilgili de açıklamalarda bulunan Karadağ, bu zamana kadar yapılan darbelerden CHP, Atatürkçüler, ilericiler ve devrimcilerin zarar gördüğünü vurguladı. Karadağ,  “Bence bunun altında yatan ana öğelerden birisi Kanal İstanbul Projesi, Lozan Antlaşması’nı by-pass etme anlamına geldiği için orduya atılan gereksiz bir tartışma. Türkiye’nin asıl sorunlarının ekonomi, işsizlik, istihdam meselesi ve pandemi olduğuna inanıyorum. Hükümet bu konuda çok ciddi tedbirler almalı ve buna kafa yorup vatandaşlara hizmet sunmalı. Bu tür palyatif konular bize ve Türk milletine bir şey katmayacak. Artık yönetenler yönetemiyor. Halkın önüne mutlaka sandık konmalı. Tünelin ucundaki ışık gözüküyor. CHP’nin iktidarı çok yaklaştı. Bütün kaygıları bundan yana” ifadelerini kullandı.

“AMİRALLER AÇIKLAMA YAPINCA KORKU BACAYI SARDI”

CHP’li milletvekillerinin de bildiri yayınlaması ile ilgili soruyu cevaplayan Karadağ, “Duyarlı, cumhuriyetçi, Atatürkçü birçok kesim Montrö, yani boğazlardaki geçiş konusunda fikirlerini açık şekilde söyledi. Eğer biz demokrasiye, fikir, basın hürriyetine inanıyorsak, her kişi, kesim, topluluk düşüncelerini serbest bir şekilde ifade etme hakkına sahip olmalı. Düşüncelerini söyleyen hiçbir kesim kesinlikle düşüncelerinden dolayı mahkum edilmemeli. Bu konuda herhangi bir soruşturmaya da tabi olmamalı. Bundan önce de emekli büyükelçiler de bu konuda açıklamalar yaptı ama ne hikmetse emekli amiraller bir açıklama yaptıkları zaman korku bacayı sardı. Türkiye’de darbeye karşı ilk çıkacak olanlar Atatürkçüler, cumhuriyetçiler, laikler ve CHP olacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Karadağ’ın açıklamasının ardından partiye yeni katılanlara rozetleri takıldı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.