DOLAR 32,5143 0.07%
EURO 34,9684 -0.16%
ALTIN 2.438,050,09
BITCOIN 20951810,27%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
KARADAĞ’DAN HÜKÜMETE AĞIR SÖZLER

KARADAĞ’DAN HÜKÜMETE AĞIR SÖZLER

ABONE OL
13:39 - 27 Ocak 2021 13:39
KARADAĞ’DAN HÜKÜMETE AĞIR SÖZLER
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ hükümeti ağır sözlerle eleştirerek, kahvehanelerin açılması talebinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı’nda basın mensuplarıyla bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Başkanı Karadağ, Ülkemizde pandeminin şu an gerilemesi söz konusu, vefat sayılarında bir düşüş var. İnşallah bu aşı meselesini de halledersek Türkiye eski günlerine kavuşacak. Daha güzel günleri hep beraber yaşayacağız” ifadelerini kullandı.

Kahveciler Derneği Başkanı’nın “Kahve kültürü olmayan kişiler üniversiteyi yarım bitirdi sayarım” sözünün çok yerinde bir söylem olduğunu belirten Karadağ, Bunu söylerken şu anlamda söylüyor gerçekten esnafın durumu çok kötü biliyorsunuz. Uludağ’da insanların pervasızca davranışları, tabi ki bizim küçük esnafımızı yaralamakta. Bunların başında da kahvehaneler, restorantlar geliyor küçük esnaf geliyor. Bu durumdan en fazla zarar gören bizim küçük esnafımızı oldu. Dolayısıyla ben kahvehanelerin pandemi kuralları çerçevesinde açılmasını destekliyorum. Genel başkanımız da bu konuyu gündeme getirdi. Bu konuda hemfikiriz gerçekten küçük esnafımızın hiç olmazsa bir kısmının bir nebze olsun rahatlayacağı görüşündeyim” şeklinde konuştu.

Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP hakkındaki sözlerini de eleştiren Karadağ, “Sayın Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı’nın özellikle Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı’na ‘tek adamcağız’ demesi çok üzücü. Siyaset üslubu açısından buralara düşünmemek gerektiğini düşünüyorum. özellikle söylemiş olduğu ‘Cumhuriyet Halk Partisi gibi bir partinin olup olmadığı’ lafı söz konusu. Yine tek adam siyasetinden bahsetmekte. Ben bütün bu söylemlerden şunu öngörüyorum. Gerçekten Cumhurbaşkanı ve de bir siyasi partinin genel başkanı bu tür lafları ettiği zaman, elbette ki bunun memurları onun üzerine çıkarak çok daha pervasızca birtakım paylaşımlar yapmaktadır. Yani bir kavuklu çıkıyor. Ne iş yaptılar diyor. Eğer Cumhurbaşkanı böyle söylerse diğerleri de çıkarak bu lafları söylemek zorunda kalıyor. Dolayısıyla Türkiye’de siyasi üslubun Türkiye’ye yaraşır bir şekilde olması kanaatindeyim. Cumhuriyet Halk Partisi bu devletin sigortası. Yüzyıllık bir partimiz var ve bu devletin sigortasıdır. CHP işçinin, çiftçinin, köylünün, esnafın, halkın partisidir. Dolayısıyla CHP’yi göremiyoruz gibi bir laf gerçekten körlük işaretidir” ifadelerini kullandı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.