DOLAR 32,5795 0.27%
EURO 34,7663 -0.03%
ALTIN 2.491,770,31
BITCOIN 20642953,77%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Karadağ’dan sulama kaynaklarında eşitlik vurgusu

Karadağ’dan sulama kaynaklarında eşitlik vurgusu

ABONE OL
14:21 - 13 Temmuz 2021 14:21
Karadağ’dan sulama kaynaklarında eşitlik vurgusu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Karadağ, kaçak su kullanımına dikkat çekti. Hükümete çağrıda bulunan Karadağ, tarımsal sulama kaynaklarının halkın hizmetine eşit sunulması gerektiğini söyledi. Karadağ, DSİ’nin bu konuda hassas şekilde çalışma yapması gerektiğini ifade etti.

OHAL uygulamalarının 3 yıl daha uzatılması ile ilgili kararı eleştiren Karadağ, bu kararın insanların aklına farklı şeyler getirdiğini söyledi. Karadağ, “Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, tüm partililere sokak eylemlerini şiddete dönüştürmeyin talimatı verdi. Tabi ki protest eylemlerimizi yapacağız. Demokratik haklarımız sonuna kadar kullanacağız ama bugüne kadar olduğu gibi şiddete yönelik hiçbir hareketin içinde olmayacağız. Ülkemizin OHAL ile idare edilmesi taraftarı olmayacağız” diye konuştu.

Güne yine zamlarla uyandıklarını vurgulayan Karadağ, “Geçtiğimiz günlerde elektriğe yüzde 15 zam gelmişti. Yine hem simide hem de ekmeğe zam söz konusu. Zammın ana sebeplerinden birisi hükümetin ana üretim malzemelerine yağmış olduğu zam ister istemez kendini yansıtıyor. Bu yapılan zammın ceremesini halkımız çekiyor. Parti olarak zam kelimesine karşıyız. Zam değil, bu derece zengin ülkemizde ucuzluk olmalı. Taksici esnafı da 2018 taksimetre fiyatları ile hizmet veriyor. Onlar da zor durumda. Pandemide en çok zarar gören esnafın başında taksiciler geliyor.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.