DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2062453-0,33%
Antalya
18°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
KARADAĞ’DAN YENİ ÇEVREYOLU TEPKİSİ!

KARADAĞ’DAN YENİ ÇEVREYOLU TEPKİSİ!

ABONE OL
14:30 - 10 Mart 2021 14:30
KARADAĞ’DAN YENİ ÇEVREYOLU TEPKİSİ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Coşkun Karadağ parti binasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Aytemiz Dolum Tesisleri ile ilgili konuşan Karadağ,” Adrese teslim birtakım yatırımlar yapılıyor” dedi.

Parti binasındaki açıklamada önce pandemiye değinen Karadağ, Alanya ve Antalya’nın kırmızı kategoriye bürünme noktasında olduğunu söyledi. Karadağ, “Vatandaşlarımızın çok daha ciddi tedbirler alması gerektiğine inanıyorum. Bu kategoriyi maviye ulaştırmak hem turizm hem de tarım açısından olmazsa olmazımız. Çok daha dikkat etmeliyiz. Eski günlere dönmeyelim. Birazcık ivme kazandık ama gevşemeyelim. Özellikle maske, mesafe ve hijyen konusuna biraz daha dikkat edilmeli” dedi.

Kadına yönelik şiddetin artmaya başladığına dikkat çeken Karadağ, bu konunun ülkeyi karanlık bir noktaya götürmek üzere olduğunu vurguladı. Karadağ, “Tüm vatandaşlar, partiler, sivil tolum örgütleri bu konuda duyarlı olmalılar. Türkiye bu konuda çok büyük bedeller ödedi” diye konuştu.

Alanya’da en önemli konulardan birisinin de çevre konusu olduğunu söyleyen Karadağ, “Aytemiz Dolum tesisleri denilen bir olay söz konusu idi. Burada partimiz ve sivil toplum örgütleri, partili arkadaşlarımız diğer partili arkadaşlarla birlikte Alanya’mızda çok güzel bir örnek teşkil etti. Demek ki biz birlikte olduğumuz zaman birçok sorunu el birliği ile aşabileceğimizin bu bir göstergesiydi. Burada birtakım söylentileri dile getirmeden de yapamayacağım. 50 metrelik çevreyolunun özellikle Aytemiz önüne kadar gidilmesi bir söylenti de olsa gerçeklik söz konusu.

Aynı zamanda Çayarası’ndan yapılan yolun da Anadolu’ya bağlanması insanların aklına her zaman acaba gibisinden birtakım soruları getiriyor. Ülkemize yapılan her hizmet, taş üstüne taş konulması bizleri sevindirir ama adrese teslim birtakım yatırımlar söz konusu olunca da insanın aklına şunu getiriyor. Bizim yapacağımız sadece bu yollar mı var? Hala Alanya’mızda yolu, suyu olmayan birtakım yollarımız var. Hizmet bekleyen birçok konu varken, bunları farklı yollardan ve adrese teslim olarak yapılması bizlerin akıllarına da birtakım soruları getiriyor.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.