DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2045672-2,51%
Antalya
24°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Kaymakam Altun 8 Mart’ta emekçi kadınlarla bir araya geldi

Kaymakam Altun 8 Mart’ta emekçi kadınlarla bir araya geldi

ABONE OL
10:29 - 9 Mart 2023 10:29
Kaymakam Altun 8 Mart’ta emekçi kadınlarla bir araya geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA/ GAZİPAŞA 

Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle, Güney Jandarma Karakol Komutanlığı’nda hazırlanan programda üretimin belkemiği olan çiftçi kadınlarla bir araya geldi.
Tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayan Kaymakam Orhan Altun, kadınların toplumsal hayatın ayrılmaz bir parçası olduğunu belirterek, aile ve toplum yapısının temel direği kadınların, toplumsal hayatın her alanında etkinlik alanlarının arttırılmasının ülkemizin aydınlık yarınlara yürüyüşünde büyük önem taşıdığını ifade etti.
Güney Mahallesi’nde yaşayan emekçi kadınlar ile bir araya gelen Kaymakam Altun, depremden etkilenerek ilçemizden geçen vatandaşlara hizmet etmek için Kaymakamlığımız tarafından kurulan ‘Ücretsiz İkram’ alanında çalıştıkları için de ayrıca teşekkür etti. “Aile ve toplumun mihenk taşı konumundaki kadınlar olarak; size ihtiyaç duyulan her zamanda olduğu gibi bugünlerde de çok önemli fedakârlıklar yaptınız” dedi.
Programın akabinde Kaymakam Orhan Altun, vatandaşlarımızla tek tek ilgilenerek, onlarla sohbet edip, herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla emekçi kadınlarımıza çiçek takdim etti. Güney yol uygulama noktasından ilçemize giriş yapan yolcularımızı da unutmayan Kaymakam Orhan Altun, kadın yolcuların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak çiçek takdiminde bulundu.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.