DOLAR 32,4752 -0.21%
EURO 34,9784 0.35%
ALTIN 2.435,280,51
BITCOIN 21024430,89%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
KAYMAKAM ÜRKMEZER BÜYÜKELÇİ MAKİ’Yİ AĞIRLADI

KAYMAKAM ÜRKMEZER BÜYÜKELÇİ MAKİ’Yİ AĞIRLADI

ABONE OL
10:05 - 7 Ekim 2020 10:05
KAYMAKAM ÜRKMEZER BÜYÜKELÇİ MAKİ’Yİ AĞIRLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer Finlandiya Ankara Büyükelçisi Ari Maki, Finlandiya Konsolosu Raimo Pahkasalo, Finlandiya Fahri Konsolosu Kuddisi Müftüoğlu ve eşi Paulina Müftüoğlu’nu makamında kabul etti.

Finlandiya Büyükelçisi Ari Maki, Kaymakam Ürkmezer’e yeni görevinde başarılar dilerken Alanya’nın ülkeleri için önemli olduğunu, çok sayıda Finlandiyalının tatil için Alanya’yı tercih ettiğini, bununla beraber yine çok sayıda Finlandiyalının Alanya’da yerleşik olarak yaşadığını belirtti. Büyükelçi Maki Ürkmezer’e Alanya’daki görevleri, Finlandiyalılar ve diğer yerleşik yabancılar için de yaptıkları çalışmaları için de teşekkür etti.

Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer konuşmasında, Büyükelçinin ve beraberindekilerin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek; Alanya’nın hem turistler yerli ve yabancı yaşayanalar için huzurlu ve güvenli bir kent olduğunu, tüm kamu kurumlarının herkese en iyi hizmeti vermek için çalıştığını, çok sayıda Finlandiya vatandaşının Alanya’yı tercih etmelerinden mutluluk duyduğunu belirtti.

Görüşmede; özellikle Covid-19 küresel salgını sebebiyle alınan tedbirler, 65 yaş üzeri yaşayan turistlerin uyması gereken kurallar, maske takmanın önemi ve gelecek yıllarda daha fazla Finlandiya vatandaşı ziyaretçinin Alanya’ya gelmesi için ne gibi çalışmalar yapılabileceği hususunda konuşuldu.

Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer görüşmenin sonunda Büyükelçi Maki’ye Alanya’da yetişen tropik meyvelerden oluşan bir sepet ve ipek kozasından yapılmış bir tablo hediye ederken, Konsolos Maki, Kaymakam Ürkmezer’e cam bir şekerlik hediye etti.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.