DOLAR 32,4182 -0.07%
EURO 34,8225 0.21%
ALTIN 2.430,42-0,32
BITCOIN 2016679-2,98%
Antalya
24°

AÇIK

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Kediyi tekmeleyerek metrelerce havaya uçurdular

Kediyi tekmeleyerek metrelerce havaya uçurdular

ABONE OL
13:22 - 14 Şubat 2022 13:22
Kediyi tekmeleyerek metrelerce havaya uçurdular
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Antalya’da iki gencin aynı anda tekmelediği kedi, uçarak yere düştü. Vicdanları sızlatan o anlar anbean kameralara yansıdı.
Kepez’de Kültür Mahallesi 75. Yıl Caddesi üzerinde yaşanan bir olay hayvanseverlerin büyük tepkisini çekti. Dün sabah saatlerinde yaşanan olayda, kaldırımda yürüyen iki genç önlerine gelen kediye aynı anda tekme vurdu. Metrelerce havalanan kedi daha sonra düştüğü yerden hızla uzaklaştı. İki genç ise yollarına devam etti. Yaşananlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
Bölgede hayvanları besleyen genç girişimci Besra Karaarslan, görüntüleri izlediğinde gördüğü manzara karşısında şok olduğunu söyledi.
Bir insanın acımadan kediye nasıl vurabildiğine inanamadığını dile getiren Karaarslan, “Hayvanlar artık eşya gibi değil, düzelttiler. Nasıl bir psikolojiyle insanlar bunu yaptı anlayamadım. Şok oldum. Giden kediye iki erkek şahıs tekme atıyor. O kedileri biz bölge esnafı olarak burada besliyoruz. Dükkanımızın içinde zaman geçiriyorlar. İnşallah aynısı o kedilere vuranların da başına gelir ve canları yanar. Tüm mahalleli o kedileri besliyor” dedi.
Kedileri besleyen mahalle sakinlerinden Meryem Demir de, “Biz o kedileri her gün besliyoruz. Şimdi kemik getireceğim. Bunlar ne istiyor hiç mi vicdanları merhameti yok. Yazık şuradaki hayvandan ne istiyorsunuz. Bunu yapanlar insan değil” diye konuştu.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.