DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20328476,14%
Antalya
21°

AÇIK

04:16

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Mahmutlar’da  ALTSO Hizmet Ofisi açıldı

Mahmutlar’da ALTSO Hizmet Ofisi açıldı

ABONE OL
14:52 - 3 Kasım 2022 14:52
Mahmutlar’da  ALTSO Hizmet Ofisi açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: YASEMİN KAYA

Konaklı’daki ALTSO Hizmet Ofisi’nin ardından Alanya’nın doğu mahallelerine hizmet verecek olan Mahmutlar ALTSO Hizmet Ofisi de açıldı.

 

Yaklaşık 10 yıldır Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) başkanlığını sürdüren Mehmet Şahin, görev süresinin bitmesine sayılı günler kala çalışmalarını sürdürüyor. Dün Antalya Valisi Ersin Yazıcı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile birlikte Konaklı’da ALTSO Hizmet Ofisi açılışının ardından bugün de Mahmutlar’da ikinci hizmet ofisinin açılışı gerçekleştirildi.

Açılış sonrası bir açıklama yapan Mehmet Şahin, “Konaklı Mahalle’mizden sonra Güzel Alanya’mızın en büyük Mahallesi Mahmutlar’a da ALTSO Hizmet Ofisimizi açtık. Ofisimiz Kestel, Mahmutlar, Kargıcak, Demirtaş ve diğer doğu mahallelerimize hizmet verecek. İş insanlarımızın zaman kaybının önüne geçmek, odamızın hizmetlerinden daha hızlı biçimde yararlanmalarına olanak sağlamak amacıyla; tıpkı noterler gibi Alanya’mızın doğusu ve batısına kazandırdığımız hizmet ofislerimiz Alanya’mıza hayırlı olsun. Görev süremizin son günlerinde dahi ilk günkü heyecan ve hizmet aşkıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz Her sonun bir başlangıç olduğuna inanıyor ve her şeyimizi borçlu olduğumuz bu muhteşem ve kadim şehrimiz için çalışmaya devam ediyoruz. Alanya’mızın tüm sorunlarını biliyor ve projelerimiz ile geleceğe yürüyoruz. Yüce Allah’ın izni ve kadirşinas Alanya Halkının desteği ile aşamayacak sorunun olmadığına inanıyoruz Elhamdülillah” ifadelerini kullandı.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.