DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2045397-2,49%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
MAHMUTLARSPOR’DAN TFF’YE ÇAĞRI

MAHMUTLARSPOR’DAN TFF’YE ÇAĞRI

ABONE OL
12:10 - 30 Haziran 2020 12:10
MAHMUTLARSPOR’DAN TFF’YE ÇAĞRI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Korona virüs pandemisi sebebiyle Mart ayında ertelenen BAL ligi ve amatör ligler ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu’nun henüz herhangi bir karar vermemesi, zaten ekonomik olarak sıkıntıda olan amatör spor kulüplerini zora sokuyor. Bu konuda sosyal medya hesabından açıklama yapan Mahmutlarspor Kulüp Başkanı aynı zamanda Alanya Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Bağışlar, “Korona virüs süreci sonrası, mart ayında müsabakaları ertelenen BAL ligi ve Amatör ligler ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonumuz’un (TFF) henüz net bir karar verip bunu kulüplere bildirmemesi, zaten ekonomik olarak sıkıntı yaşayan amatör lig takımlarımızı ve binlerce sporcuyu, antrenörleri çıkmaza sokmaktadır. Sporcular antrenman yapmakta zorlanmakta ve aileler tedirgin olmaktadır. Bu süreçte, Sporcu sağlığı ve spor tesisleri sağlığının korunmasının güç olacağı amatör liglerin mevcut haliyle tescil edilmesini TFF’den bekliyoruz” dedi.

 

Ligler bu haliyle tescil edilirse gurubunda lider konumda olan Kestelspor 3. Lige çıkacak. Ayrıca süper amatör ligde bölgemizi temsil eden Mahmutlarspor, Türklerspor ve Payallarspor ligde kalacak daha önce ekonomik sıkıntılardan dolayı ligden çekilen Manavgatspor ve Konaklı Belediyespor ise 1. Amatör lige düşecek.

1.Amatör ligde mücadele eden Alanya Belediyespor ve Demirtaşspor ise TFF tarafından 23 Haziran’da yapılan açıklamaya göre, 1. Amatör ve 2. Amatör ligler birleştirilerek 2020-2021 sezonuna sadece 2. Amatör olarak devam edilecek.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.