DOLAR 32,3603 -0.01%
EURO 34,7965 -0.01%
ALTIN 2.393,04-0,14
BITCOIN 19252463,12%
Antalya
24°

AÇIK

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
MEHMET ŞAHİN’DEN BERABERLİK MESAJI

MEHMET ŞAHİN’DEN BERABERLİK MESAJI

ABONE OL
16:20 - 28 Ocak 2021 16:20
MEHMET ŞAHİN’DEN BERABERLİK MESAJI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (ALSMO) Başkanı Kerim Gökçeoğlu, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret ederek kurumlar arası işbirliğine yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür etti. Gökçeoğlu aynı zamanda Mali Müşavir olan Alanya’nın tanınmış fotoğraf sanatçısı Ali Aral’ın çektiği özel Alanya fotoğrafını da Başkan Şahin’e hediye etti.

GÖKÇEOĞLU “BAŞKANIMIZ MEHMET ŞAHİN HER DAİM YANIMIZDA”

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in göreve geldiği günden bu yana muhasebeci ve mali müşavirler ile güçlü bağlar kurduğuna dikkat çeken Alanya SMMMO Başkanı Kerim Gökçeoğlu, “Her zaman başkanımızın desteğini yanımızda hissediyoruz. Sağolsun projelerimize destek veriyor. Bunun için kendisine teşekkür ziyareti gerçekleştirdik” dedi.

ŞAHİN “ KURUMLARARASI İŞBİRLİĞİNE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”

ALSMO ile her zaman işbirliği içerisinde çalıştıklarını ifade eden Başkan Şahin de, “Hizmetin en güzeline layık Alanya’mız için kurumlar arası işbirliğine büyük önem veriyoruz. Her kuruma elimizden geldiğince destek vermeye devam edeceğiz. Fedakarca çalışan muhasebeci ve mali müşavir dostlarımız iş insanlarımızın en yakın çalışma arkadaşlarıdır. Bu bilinçle işbirliği çalışmalarımız artarak devam edecektir. ” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.