DOLAR 32,5215 0.25%
EURO 34,9273 0.16%
ALTIN 2.444,470,26
BITCOIN 20704340,83%
Antalya
23°

AÇIK

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Mehmet Şahin: “Alanya’nın hayallerini GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Mehmet Şahin: “Alanya’nın hayallerini GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

ABONE OL
19:32 - 29 Mart 2024 19:32
Mehmet Şahin: “Alanya’nın hayallerini GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

İyi Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin, seçime sayılı saatler kala coşkulu halk buluşmalarını sürdürdü. Seçim ofisinde de sevenlerinin akını nedeniyle izdiham yaşanan Şahin, “Alanya halkımızın hayal ettiği hizmetleri hayata geçirmek için geliyoruz” dedi.

Şahin, halkla kucaklaşmalarına iftar ve teravih namazı sonrası doğup büyüdüğü Sugözü Mahallesi’nde devam etti. Şahin, Sugözü’nün yanı sıra Küçükhasbahçe Mahallesi sakinlerinin de katıldığı buluşmada coşkulu bir kalabalık tarafından meşaleler, sevgi gösterileri ve tezahüratlarla karşılandı.

Büyük izdihamın yaşandığı buluşmada vatandaşlar Şahin’e “Başkanım hoş geldin” diyerek sarılıp, öptüler. Buluşma bölgesi ‘Sugözü Seninle Gurur Duyuyor’ sloganlarıyla inlerken, açılış konuşmasında Sugözü Mahallesi Muhtarı Hasan Uysal “Buradan, Sugözü’nün bağrından çıkan Mehmet Şahin başkanımıza hoş geldin diyoruz. Çocukluğumuz beraber geçti. Yokluğu da gördük varlığı da. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Vatandaşlar yoğun olarak Kuzey Alanya’nın belediye hizmetlerinden payına düşeni alamadığını, bölgede gelişimin olmadığını, mahrumiyet bölgesinde yaşadıklarını söylerken, Şahin “Ben halkımız için geliyorum, ben milletimiz için geliyorum. Benim çizgim belli. Önce kendi halkımızın refah seviyesini arttıracağız. Sağlıkta, eğitimde ve sosyal aktivitelerde çıtayı yükselteceğiz. Hizmetlerimizle ailelerimiz, kadınlarımız, gençlerimiz, yaşlılarımız, emeklilerimiz, çocuklarımız, kısacası her bir vatandaşımız rahat nefes alacak. Biz bunun için geliyoruz, Alanya’mız için geliyoruz. Alanya halkımızın hayal ettiği hizmetleri hayata geçirmek için geliyoruz” diye konuştu.

Şahin’in bu sözleri coşkulu kalabalık tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

Şahin, yoğun destek aldığı buluşmaya ilişkin sosyal medya mesajında “Mahalle buluşmalarımız kapsamında Alanya İlçe Başkanımız ve ekip arkadaşlarımız ile birlikte Küçükhasbahçe ve Sugözü mahallelerimizde mahalle sakinlerimiz ile bir araya geldik. Halkımızın sorunlarını dinleme ve projelerimizi paylaşma fırsatı bulduğumuz etkinlikte, mahalle sakinlerimiz ile samimi sohbetler gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın dilek ve önerilerini de alma fırsatı bulduğumuz toplantımızda, misafirperverlikleri ve destekleri için mahalle muhtarlarımız Ali Yalçın ve Hasan Uysal ile tüm mahalle sakinlerimize teşekkür ederim. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın inşAllah. Her Şey Alanya’mız İçin” dedi.

Şahin, Alanya Merkez Seçim Ofisi’nde her akşam binlerce sevenini ağırlıyor.

Şahin’in ofisine her akşam çok sayıda kalabalık grup tarafından coşkulu destek ziyaretleri de aralıksız olarak sürüyor.

Kalabalık gruplar halinde pankartlar ve meşalelerle yürüyerek Şahin’e destek ziyaretinde bulunan vatandaşlar “Değişimin temellerini atan Mehmet Şahin başkanımıza destek vermek boynumuzun borcu. Mehmet Şahin’e gönül veren dostlarımızla bu yüzden buradayız” dediler.

Şahin’in seçim ofisine Alanya’da ‘Kara Jawa’ olarak tabir edilen Jawa marka motosikletlerle gelen kalabalık konvoyun yanı sıra develerle gelen vatandaşlar da dikkat çekti. ‘En Büyük Başkan Bizim Başkan’ sloganlarıyla inleyen bölgede Alanya Jawacılar Kulübü’nün “Mehmet Başkan Seni Hazediyoruz’ yazılı pankartı da dikkat çekti.

Şahin, sevenlerine hitabında “Arkadaşlar rehavete kapılmayalım. Pazar sabahı ‘Bismillah’ diyerek sandıklara sahip çıkalım” dedi.

Şahin, yoğun destek ziyaretlerine ilişkin sosyal medya mesajında ise “Yürekten hissettirdiğiniz sevgi, güven ve destekle; katlanarak yaşattığınız onur ve mutluluk için teşekkürler Alanya’m… Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın inşAllah. Her Şey Alanya’mız İçin” dedi.

Şahin’in esnaf ve vatandaş ziyaretleri de aralıksız olarak sürdü. Şahin’i caddede durduran bir vatandaş “Ben normalde üç kuşaktır CHP’liyim ama bu sefer seninleyim” derken, yaşlı bir kadın ise “İnşallah kazanırsın” dedi. Şahin, “Dua ederseniz olur” diyerek teşekkür etti. Şahin, ziyaretleri sırasında sorunlarını ve taleplerini anlatan gençlere “Gençlerimizi destekleyeceğiz. ALTSO (Alanya Ticaret ve Sanayi Odası) Başkanı iken de gençlerimizi hep destekledik, daha güçlü destekleyeceğiz” dedi.

Şahin, imardan şikayet eden vatandaşlara da “İmar çalışmalarını o bölgenin halkıyla birlikte yapacağız ve mağduriyete asla izin vermeyeceğiz” dedi. Bayan bir esnafın “Biz sizi destekliyoruz” demesi üzerine ise Şahin, “Sağ olun, mahcup etmem sizi” diyerek teşekkür etti. Kaldırımda karşılaştığı yaşlı bir vatandaş ise “Herkese Mehmet Şahin’i seçerseniz hayal edemeyeceğiniz kadar hizmet alacaksınız diyorum. Hep bunu söylüyorum” dedi. Şahin, “Allah razı olsun” dedi.

Turizm çalışanlarının toplu konut talebine ilişkin olarak “Toplu konutların bedelini ev kirası öder gibi ödettireceğiz. Bu konutları TOKİ’nin de altına mal ederiz” diyen Şahin, esnafın nitelikli turist talepleri karşısında ise “Alanyamızı nitelikli turistlerin merkezi yapmak için çalışmaya hemen başlayacağız. Ciro yapan değil kâr eden şehir oluşturmalıyız. Hedefimiz bu” dedi.

Gösterdikleri ilgi ve alaka için tüm esnaflara teşekkür eden Şahin, “Ekonomimizin can damarı olan esnaflarımızın her zaman olduğu gibi bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.