DOLAR 32,4894 -0.17%
EURO 34,9983 0.41%
ALTIN 2.433,810,45
BITCOIN 2096115-0,70%
Antalya
24°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
MHP’den genel merkeze Alanya raporu

MHP’den genel merkeze Alanya raporu

ABONE OL
15:15 - 2 Aralık 2021 15:15
MHP’den genel merkeze Alanya raporu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları ile başlatılan ‘Adım Adım 2023, İl İl Anadolu’ programını bu hafta sonu Antalya’da gerçekleştireceklerini söyledi.
MHP Genel Merkez yöneticileri, milletvekilleri, il ve ilçe teşkilatları ile birlikte Türkiye genelinde vatandaş, esnaf ve toplumun her kesiminin dertlerini dinleyip vatandaşla buluşmaya devam ettiklerini belirten Türkdoğan, bu kapsamda Antalya programının 4-5 Aralık tarihlerinde MHP Antalya İl Başkanlığı’nda yapılacağını aktardı.

DEVLET BAHÇELİ’YE ARZ EDİLECEK

Türkdoğan, MHP genel merkez yöneticileri, Milletvekili Abdurrahman Başkan, MYK üyelerinin katılacağı bu programa Alanya’daki oda, dernek gibi STK’lar; tarım, turizm ve ticaret sektörünün paydaşlarını Antalya’daki programa davet ettiklerini belirtti.
Türkdoğan, “Antalya’da yapılacak toplantıda ortaya çıkan gerek Antalya, gerek Alanya’mızın sorunları, bütün sektörlerin beklentileri ve önerdikleri çözüm yollarını, genel merkezimiz, genel merkez yöneticilerimiz bir rapor haline getirecekler ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye arz edecekler” dedi.

ÜYE ÇALIŞMALARINA TEVECCÜH GAYET GÜZEL

Türkdoğan, ilçe teşkilatı olarak ‘Adım Adım 2023, İl İl Anadolu’ programı kapsamında vatandaşla buluştuklarını ve üye kayıt stantları ile partiye katılım sağlamakta olduklarını ifade ederek bir kez daha vatandaşları MHP’ye üye olmaya davet etti. Türkdoğan, üye kayıt çalışmaları için “Teveccüh gayet güzel. İnşallah bundan sonra da artarak devam edecektir” dedi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.