DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2034235-3,12%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Müftüoğlu derneği ziyaret edip gençleri dinledi

Müftüoğlu derneği ziyaret edip gençleri dinledi

ABONE OL
16:18 - 27 Nisan 2023 16:18
Müftüoğlu derneği ziyaret edip gençleri dinledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Kuddusi Müftüoğlu muhtarlar ile bir araya gelmesinin ardından Avsallar’da esnafla buluştu. Dernek ziyaretinde de bulunan Müftüoğlu, daha sonra gençler ile bir araya gelip onların hayallerini dinledi.

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Kuddusi Müftüoğlu, 14 Mayıs’taki seçim öncesi sahada çalışmalarını sürdürüyor. Dün MKYK Üyesi Menderes Türel ile birlikte muhtarlar ile bir araya gelen Müftüoğlu ardından Avsallar Mahallesi’nde bulunan esnafı ziyaret edip hayırlı ve bereketli kazanç dileklerini iletti. Avsallar ziyaretinde Müftüoğlu’na İlçe Başkanı Mustafa Toklu ile partililer de eşlik etti.

Derneği ziyaret edip ardından gençleri dinledi

Müftüoğlu daha sonra Alanya inşaatçı Kalıpçı ve Taşeronları Derneği Başkanı Tahir Uyaroğlu ve üyelerini ziyaret etti. Dernek üyelerinin sorun ve taleplerini dinleyen Müftüoğlu ardından akşam saatlerinde ilçede yaşayan gençler ile bir araya geldi. Gençlerin isteklerini dinleyen Müftüoğlu, “Gençlerimiz, tüm dinamizmi ile bu akşam misafirimizdi. Onlarla tanışmak, sorunlara birlikte çözüm üretmek için istişarelerde bulunduk. Umutlarına, hayallerine ortak olduk” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.