DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2072167-1,38%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Muhtar Sönmez’den o tepkilere yanıt gecikmedi!

Muhtar Sönmez’den o tepkilere yanıt gecikmedi!

ABONE OL
12:26 - 27 Ekim 2021 12:26
Muhtar Sönmez’den o tepkilere yanıt gecikmedi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA / GAZİPAŞA

‘Gazipaşa Doğanca Muhtarı’na halktan tepki’ başlıklı habere açıklama geldi.

Gazipaşa’nın Doğanca Mahallesi’nde arazisi olan bir vatandaşın arazisinin kenarına duvar yapmak için getirdiği kepçenin yoldaki asfaltı bozduğunu belirten vatandaş, hem mahalle muhtarına hem de yolu bozan şahıslara tepki göstermişlerdi. Gösterilen tepkilere Muhtar Zülfikar Sönmez’den yanıt geldi.

DOĞANCA MUHTARI SÖNMEZ:  “SUÇLAMALAR ASILSIZDIR”

Dün yayınlanan ‘Gazipaşa Doğanca Muhtarı’na halktan tepki’ haberimize ilişkin açıklamalarda bulunan Muhtar Sönmez ” Ben mahallede hizmet için elimden gelen her türlü mücadeleyi gösteriyorum. Ama her mahallede olduğu gibi burada da  beni çekemeyen kişiler var. Yol konusunda ise kepçe sahibini yola zarar vermemesi konusunda defalarca uyardım. Benim kimseye yolu bozdu diye ceza yazma gibi bir yetkim yoktur. Bu olayların sebebi kepçe sahibinin mahallede husumeti olduğu kişilerdir. Yolda bozulma varsa sorumlusu belediyedir. Vatandaş yatırımcı ile olan sorununu bize yansıtıyor” şeklinde konuştu. Sönmez ” Ben hep vatandaşımın yanındayım ve kim ne derse desin mahallem için hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.

KEPÇE SAHİBİ KAPLAN: “BİZ ASFALTI BOZMADIK”

Alanyalı yatırımcının işini yapan Kepçe sahibi Ali Kaplan ise yaptığı açıklamada; “Söz konusu haberde asfalt yolda çalışma yapan iş makinesi benimdir. Makinenin burada çalışma yapabilmesi için mutlaka yola inip araziye girmesi gerekirdi. Bizim iş makinesinin geçtiği  yolda kesinle bir bozulma söz konusu değildir. Zaten paletlerin altına çıkma lastik koyduk” dedi. Bu suçlamayı yapan kişilerin Alanyalı yatırımcı ile husumeti olduğunu belirten  Kaplan “Zaten bu konuda mahkemelik olmuşlar. Kendisi bizzat aracımın önünü kesip ‘Bu yolu kullanamazsın” dedi.  Oysa biz umuma açık yolu kullanıyoruz.

 

Doğanca Mahalle Muhtarı (Zülfikar Sönmez)

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.