DOLAR 32,3871 -0.17%
EURO 34,7837 0.1%
ALTIN 2.438,490,00
BITCOIN 2025969-1,87%
Antalya
24°

AÇIK

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
“Olayda mağdur olan taraf ben eşim ve çocuklarım”

“Olayda mağdur olan taraf ben eşim ve çocuklarım”

ABONE OL
17:59 - 12 Ocak 2023 17:59
“Olayda mağdur olan taraf ben eşim ve çocuklarım”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Elmalı’da iki akraba arasında çocuk yüzünden çıkan kavgada başına odunla darbe aldığı iddia edilen ve hastanede vefat eden K.U ile ilgili karşı taraf açıklamalarda bulunarak iddiaları reddetti. Konuyla ilgili açıklama yapan Ö.G. “K.U’ya kesinlikle odun denk gelmedi. Videolarda da mevcut. Covitten sonra panik atağı başlamıştı ve kalp rahatsızlığı vardı” dedi.

Olay, geçtiğimiz yıl 23 Aralık’ta Elmalı’nın Toklular Mahallesi’nde meydana geldi. K.U. (52), karşı komşusu ve kuzeninin eşi Ö.G. (27) ile iddiaya göre çocuk yüzünden tartışma yaşadı. Tartışma sırasında çocuğuna karışılmasına sinirlenen Ö.G., iddiaya göre K.U’ya iki kez odun parçası fırlattı. Ö.G., bir süre sonra polis merkezine gidip, K.U’dan şikayetçi oldu. Ö.G.’nin şikayetiyle ertesi gün polis merkezinde ifade veren K.U, daha sonra rapor için hastaneye götürüldü. Burada fenalaşan Uluca’nın kalbi durdu ve beyin kanaması geçirdi. K.U, hemen ambulansla Antalya’daki Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Kamuran Uluca, tedavi gördüğü hastanede 9 gün sonra hayatını kaybetti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ö.G. iddiaları reddettiğini belirterek “Benim başım çok ağrıyordu. Kızımla yatak odamda uyuyordum. Eşim de 3.5 yaşındaki oğlumu okuldan almaya gitti. Geldiklerinde oğlum, babasına mızırdanıyormuş. Ben çok yüksek sesle çığlık ve bağırma sesine uyandım ve oğlumun ağlama sesini duyunca yataktan kalkıp diğer odaya geçtim. Ne oluyor diye bakınca; K.U’nun oğlumun ellerini sıkıp, ısırdığını ve ittirdiğini gördüm, koşarak aşağı indim. Çok fazla bağırıyordu. Ben sadece tamam hala ben sustururum deyip kucakladım ve merdiven kapısına girdim ama oğlum elimden kaçtı. Dışarıya bir terlik attı ve dışarı çıktı. Ben de olay büyümesin diye oğlumu tekrar almaya koştum. K. U. terliği alıp içeri attı. Beni ve oğlumu içeriye sert bir şekilde ittirip, seni de döverim deyip kapıyı sert bir şekilde dışarıdan kapattı. Ben oğlumu sakinleştirmek için evime girdim. Kızımı ve oğlumu sakinleştirdim. Eşim de aşağıda soba kovası hazırlıyordu. Balkona çıkıp eşime, ‘Halam neden böyle davranıyor?’ diye seslendim. O da oralardaymış, duymuş. Koşarak geldi. “Sen neden kocana söylüyorsun? Cesaretin varsa beni ara dedi. Ben de ‘Cesaretim var seni aramaya ama önce eşimden duymam lazım gerçeği. O benim eşim ilk ona sormam lazım. Sen benim çocuğuma bu şekilde davranamazsın varsa bir şeyi annesi ve babası olarak bize söyle biz terbiye ederiz” dedim. şeklinde konuştu.

Ardından tartışmanın hararetlendiğini ve K.U.’nun kendisine hakaret etmeye başladığını ifade eden Ö.G.” Eşim hala sus diyerek müdahale etmeye çalıştı. O arada eşimin abisi geldi ve K. U. hakaretlerini sürdürdü. Elinde süpürge ile yanağıma iki defa vurdu. Eşim beni dövecek diye üzerime kapaklandı. Eşimin abisi de K.U’ nun önüne geçti. Art arda küfredince; ‘Yeter artık, sus’ dedim. Soba kovasından bir odun alıp bir defa, hedef gözetmeksizin susması için attım. Odun da eşimin abisinin bacağına denk geldi. Eşim beni eve çıkardı. Ben çocuklarımı sakinleştirdim ve hala çığlık sesi geliyordu. Susmak bilmedi. Balkona çıkıp video çektim. Orada kendi ağzıyla da diyor. ‘Siz araya girmeseydiniz odun denk gelebilirdi’ diye. Video da hala küfretmeye
devam ediyor. Eşimin abisi K.U’yu evine götürdü, eşim de evimize geldi. Ben o arada kıyafet hazırladım. Bana ve çocuğuma zarar verebilir, durmak istemiyorum dedim. Eşim de bizimle geldi, annemlere gittik. Akşam üzüntümden bacaklarım tutuldu. 1 saat ayağa kalkamadım. Sabaha kadar uyuyamadım. sabah karakola eşimle gidip, şikayette bulunduk. Eşim de şahitlik etti. Prosedür gereği benden ve karşı taraftan savcı darp raporu istedi. Ben bir şeyim yok dedim. Karşı tarafında darp raporu temiz. K. U. polisleri, “Ben agrı kesici yaptıracağım siz gidin” deyip, göndermiş. Sonra eşimin diğer abisi yanında bulunmak adına hastaneye gitmiş. O sırada istifra etmiş ve kalbi durmuş. Sonra Elmalı’da farklı bir durum olduğunu anlayıp, entübe edip Antalya’ya göndermişler. Kesinlikle darp olayı yalandır. Kendisinin Covitten sonra panik atağı başlamıştı ve kalp rahatsızlığı vardı. Eşimden duyduğum kadarıyla; olaydan iki hafta önce Korkuteli Devlet Hastanesi’nde doktorun efor testi isteğini reddetmiş ve doktorla tartışıp, dönmüş. Bu olayda; asıl mağdur durumda olan ben, eşim ve çocuklarımdır. Tartışma bir gün önce yaşandı neden gidip şikayet etmedi? İlk şikayet eden benim. Elmalı Polis Karakolu’nda 24.12.2023’te verilmiş şikayetim mevcuttur” ifadelerini kullandı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.