DOLAR 32,5307 0.19%
EURO 34,9107 0.29%
ALTIN 2.440,720,11
BITCOIN 2049417-0,95%
Antalya
24°

AÇIK

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Seçimi kaybedenlerden Tavlı’yı itbarsızlaştırma GİRİŞİMİ

Seçimi kaybedenlerden Tavlı’yı itbarsızlaştırma GİRİŞİMİ

ABONE OL
12:22 - 16 Nisan 2024 12:22
Seçimi kaybedenlerden Tavlı’yı itbarsızlaştırma GİRİŞİMİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Ak Parti Alanya İlçe Kongresi, önümüzdeki aylarda yapılacak. Ak Parti’de başarılı bir dönem yaşayan Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı’nın devam edip etmeyeceği henüz netlik kazanmazken, seçim kaybeden kimi çevrelerin şimdiden Tavlı ve ekibini itbarsızlaştırmak için düğmeye bastıkları konuşuluyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti), yerel seçimlerde alınan sonuçlar sonrası Türkiye’de 81 İl ve İlçelerde revizyona gitmesi bekleniyor.

MHP ile ortaklaşa Cumhur İttifakı olarak girilen Antalya Büyükşehir Belediyesi ile 17 ilçenin kaybedilmesi sonrası İl Başkanı Ali Çetin ile 19 ilçeden 17’sinin İlçe Başkanı’nın değişip değişmeyeceği ise önümüzdeki aylarda yapılacak kongrelerde netlik kazanacak.

Mustafa Toklu sonrası Ak Parti Alanya İlçe Başkanlığı’na atanan Mehmet Şarani Tavlı’nın devam edip etmeyeceği kongre öncesi netlik kazanacak. Ak Parti’de sevilen bir isim olan Tavlı’nın görevine devam etmesi istenirken, seçimi asıl kaybeden kimi çevrelerin, geçmişte yaptıkları hataları yok sayarak seçim yenilgisini Ak Parti’nin üzerine yıkmak ve sorumluluktan kaçınmak için sosyal medya aracılığıyla başta Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Tavlı ve ekibi olmak üzere sandığa gitmemekle eleştirdikleri Ak Parti tabanına yönelik olumsuz dedikodular yaymaya devam ettikleri dikkat çekiyor.

Öte yandan Ak Parti Alanya İlçe Başkanlığı için hayal kuran kimi çevrelerin de sosyal medyada asılsız haberler yaptırarak adeta parti tabanı onları istiyormuş gibi haberler yaptırmaları ise tebessümle takip ediliyor.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.