DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22483611.13947%
Antalya
33°

AÇIK

13:04

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Şimşek, esnaf buluşmalarına devam ediyor

Şimşek, esnaf buluşmalarına devam ediyor

ABONE OL
13:43 - 15 Şubat 2022 13:43
Şimşek, esnaf buluşmalarına devam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ALESO seçimlerinde başkanlığı kazanamasa da büyük teveccüh gören Duran Şimşek, ‘seçim bitti her şey bitti’ gibi bir algının aksine esnaf buluşmalarına devam ediyor.

Alanya Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın (ALESO) 25. Olağan Genel Kurulu’nda seçimi kazanamamasına rağmen büyük teveccüh gören Duran Şimşek, esnaf ile bir araya gelmeye devam ediyor. Seçim öncesinde olduğu gibi sonrasında da esnafla buluşarak seçimden seçime hatırlanma algısını yıkan Şimşek, bugün Harbour Restoran’da esnafla kahvaltıda bir araya geldi.
Uzun zamandır seçim süreciyle uğraştıktan sonra ekip arkadaşları ve gönül dostları ile buluştuklarını söyleyen Şimşek, “Seçimden sonra seçim bitti her şey bitti gibi bir algı olmasın diye böyle bir organizasyon gerçekleştirdik. Bunu da düzenli olarak yapmak istiyoruz. Altı ayda bir, en kötü şartlarda yılda bir kez tüm gönül dostları esnaf ve sanatkâr arkadaşlarımla bir araya gelmek hedefindeyiz” dedi.
Şimşek, organizasyona olan ilgiden memnun olduğunu ve çok verimli geçtiğini kaydederek herkese teşekkürlerini sundu. Şimşek, “Sağ olsun tüm dostlarımız iştirak etti. Hepsinin ayağına ve emeğine sağlık. Bize destek olan bizim için mücadele eden arkadaşlarımıza, dostlarımıza geriye kalanlar zaten ekibimiz hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi ki varlar. İyi ki bizimleler” dedi.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
Özkaya Sigorta


HIZLI YORUM YAP