DOLAR 32,5896 0.34%
EURO 34,8698 0.37%
ALTIN 2.498,400,58
BITCOIN 21127854,31%
Antalya
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Su sorununa sondajlı çözüm

Su sorununa sondajlı çözüm

ABONE OL
11:17 - 2 Aralık 2021 11:17
Su sorununa sondajlı çözüm
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER:HASAN KAYA / GAZİPAŞA 

Gazipaşa Belediye Başkanı Yılmaz,  Güney Mahallesi’ndeki sondaj kuyusunda incelemelerde bulundu.

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özkurt, İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yüksel, ASAT Gazipaşa Şube Müdürü Erhan Özbudak ve beraberindekiler mahallelerde incelemelere devam ediyor.

Heyet, Güney Mahalesi’nde ASAT tarafından açılan içme suyu sondaj kuyusunu yerinde inceledi. Burada Güney Mahalle Muhtarı Yahya Küçükballı, tarafından karşılanan Başkan Yılmaz ve beraberindeki ekip, sondaj kuyusu hakkında ASAT müdürü Erhan Özbudak’tan bilgi aldılar. Suyun mahalle halkına hayırlı olmasını temenni eden Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz” Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT ekiplerince, Güneyköy Mahallemize yeni bir sondaj kuyusu açıldı.
Yaşanan kuraklıkla birlikte içme ve sulama suyunda sıkıntı çeken mahalle halkımızın sondaj kuyusu sevincine ortak olmak için bugün, Güneyköy Mahallemiz’de idik.
Mahallemize kazandırılan yeni kuyu için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e ve ASAT ekiplerine çok teşekkür ediyorum” dedi. Öte yandan Güney Mahalle Muhtarı Yahya Küçükballı, mahallenin suya kavuşmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, davetlilere öğle yemeği ikram etti.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.