DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20785201,07%
Antalya
23°

AÇIK

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Takla atan araçtan burunları kanamadan çıktılar

Takla atan araçtan burunları kanamadan çıktılar

ABONE OL
14:00 - 13 Mayıs 2023 14:00
Takla atan araçtan burunları kanamadan çıktılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Manavgat’ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak ters dönen otomobilde bulunan 1 bebek 2 kadın kazayı burunları bile kanamadan atlattı. Kazanın ardından otomobilden çıkarılan araç sürücüsü, kucağındaki bebekle birlikte trafik ekiplerine olayı anlatırken gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi.

Kaza, Manavgat-Antalya D-400 Karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Manavgat istikametinden Antalya istikametine seyir halindeki Esra Saadeddine’nin kullandığı 07 AYB 234 plakalı otomobil, Sorgun Otogar Köprülü Kavşağını geçtikten sonra sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi, takla atarak Hasan Ali Yücel Caddesinde refüjü geçerek yola devrildi.

Ters dönen otomobilde bulunan 2’si kadın 1’i bebek 3 kişi vatandaşlar ve itfaiye ekibi tarafından araçtan çıkarıldı. Aracı kullanan Esra Saadeddine, araçta yolcu olarak bulunan Semra Acar Baharatalı ve Ayla Acar isimli bebek 112 sağlık ekipleri tarafından tedbir amaçlı olarak ambulansla hastaneye götürüldü.

“Bir anda önümde takla attı”

Kaza sırasında motosikletiyle yolculuk yaptığını belirten bir vatandaş, “Kavşağa gelirken bir anda otomobilin takla attığını gördüm. Ben durmasaydım beni de alıp gidebilirdi. Kendimi toparladım ve hemen yardımlarına koştum. Allah’tan kendilerinin önemli bir şeyi yok” dedi. Kazanın ardından otomobilden çıkarılan araç sürücüsü, kucağındaki bebekle birlikte trafik ekiplerine olayı anlatırken gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.