DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20696911,19%
Antalya
24°

AÇIK

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Togg gençlerin ilgisini çekmeye devam ediyor

Togg gençlerin ilgisini çekmeye devam ediyor

ABONE OL
14:27 - 12 Mayıs 2023 14:27
Togg gençlerin ilgisini çekmeye devam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg, Aksu’da  millet bahçesine getirildi. Togg, gençler tarafından büyük beğeni topladı.

Aksu’da tanıtılan Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. “Gemlik Mavisi” rengindeki araçla gençler fotoğraf çekme yarışına girdi. Vatandaşlar tarafından aracın çok beğenildiğini ifade eden Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, “Türkiye’nin gururu, ülkenin onuru yerli ve milli otomobil Togg, Aksu Kent Meydanı’nda vatandaşlarımızla buluştu. İlçe sakinlerimizin beğenisine sunulan Togg’a vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi” dedi.

Direksiyon başına geçen Yeni Dumanlar Mahallesi Eski Muhtarı İbrahim Şan ise şunları söyledi: “Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Ülke olarak kendi aracımızı yapıyoruz. Bu büyük bir mutluluk. Teknolojide ülkemizin geldiği noktayı gösteriyor. Bugün Togg’un geleceğini duyunca çok heyecanlandım ve koşa koşa geldim. Etrafımda hep gençler var ve aracı inceliyorlar. Bu aracı yapan mühendislerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.