DOLAR 32,3774 0.15%
EURO 34,9722 -0.32%
ALTIN 2.323,850,20
BITCOIN 22725440,89%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
TOKLU VE YÖNETİMİ TOPLANDI

TOKLU VE YÖNETİMİ TOPLANDI

ABONE OL
16:27 - 21 Ekim 2020 16:27
TOKLU VE YÖNETİMİ TOPLANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

AK Parti Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya İlçe Başkanı Mustafa Toklu başkanlık etti. Toplantıda konuşan Toklu, yönetim kuruluyla birlikte mahallelerde yapacakları teşkilat çalışmalarıyla ilgili istişarede bulunduklarını söyledi. Toklu, “Teşkilatların en önemli organlarından bir tanesi de mahalle teşkilatları. Biz de 102 mahallemizde çalışmalarımızı mahalle teşkilatlarımızla sürdürüyorduk. Bundan sonraki süreçte de yine aynı şekilde mahalle teşkilatlarımızla çalışmalarımıza, istişarelerimize devam edeceğiz. Mahallelerdeki en büyük gücümüz muhtarlarımız ve mahalle yapılanmamız. Bunun istişaresini yaptık ve görevlendirmeleri gerçekleştirdik” dedi.
“ÖNCELİĞİMİZ ÜYE ÇALIŞMALARINI ARTIRMAK”
En önemli gündem maddelerinden birisinin ülke genelinde başlatılmış olan üye çalışması olduğunu açıklayan Toklu, “Kongreden önce koymuş olduğumuz hedefe kongre sürecinden sonra da adım adım ilerlemekteyiz. Tüm yönetim kurulu üyelerimizle ve mahalle başkanlarımızla, kadın, gençlik kollarımızla partimizin üye çalışmalarına hız verdik. Önümüzdeki 10 günlük süreçte teşkilat çalışmalarının önceliği üye çalışmalarını artırmak. Partimize olan teveccüh her geçen gün bizleri mutlu ediyor. İnşallah bu teveccühü de tüm mahallelerimizdeki üye çalışmalarında artırmaya devam edeceğiz”  diye konuştu.
“KASIM AYNIN SONUNDA YOLUN BAĞLANTISI YAPILACAK”
Alanya’ya yapılan yatırımlarım takip ettiklerini ve bunların hızlı şekilde sonlanması için çalışmalarını sürdürdüklerini aktaran Toklu, “Çevre yolundaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah kasım ayının sonunda da Tosmur Kavşağı’na çevre yolunun bağlantısı yapılarak trafik bir nebze de olsa Alanya’da rahatlayacak. Bu konuyla ilgili başta Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na, bölge milletvekillerimize ve Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.