DOLAR 32,5828 0.29%
EURO 35,0601 0.23%
ALTIN 2.457,430,88
BITCOIN 20983610,75%
Antalya
25°

AÇIK

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Türkdoğan ve Yıldız’dan ‘Aşık’a şükran plaketi

Türkdoğan ve Yıldız’dan ‘Aşık’a şükran plaketi

ABONE OL
17:54 - 9 Şubat 2022 17:54
Türkdoğan ve Yıldız’dan ‘Aşık’a şükran plaketi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, bugün 53 yaşına basan partinin kuruluşundan bu yana üyesi olan 81 yaşındaki Turan Aşık’ı ziyaret ederek şükran plaketi takdim etti.

MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan 53 yıldır partiyi destekleyen 81 yaşındaki Turan Aşık’ı unutmadı. MHP’nin 53’üncü kuruluş yıl dönümü nedeniyle Türkdoğan, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Yıldız ile beraber yıllardır partili olan Aşık’ı iş yerinde ziyaret etti. Türkdoğan uzun senelerdir MHP’yi destekleyen Aşık’a teşekkür ederek şükran plaketi sundu.

Aşık’a uzun ömürler dileyen Türkdoğan, “Bugün partimizin kuruluşunun 53’üncü yıl dönümü. Rahmetli başbuğumuz Alparslan Türkeş’in Alanya’daki ilk yol arkadaşlarından Turan Aşık’ı MYK Üyemiz Hüseyin Yıldız ile birlikte ziyaret ederek partimize kurulduğu günden bu yana hizmetlerinden dolayı kendilerine şükran plaketini takdim ettik. Ebediyete intikal eden başta başbuğumuz Türkeş, ülkücü şehitlerimiz ve partimizin tüm kurucularını rahmetle, minnetle anıyoruz. Geride kalan Aşık gibi isimlere Cenab-ı Hak’tan uzun ömürler diliyorum. Nice 53 yıllarda MHP’nin şanla, şerefle mücadelesine hep birlikte liderimiz Devlet Bahçeli’nin liderliğinde devam edelim diyoruz” dedi. Plaket için teşekkür eden Aşık da, “Elimizden geldiği kadar hizmet ettiysek bize de ne mutlu. Bizi bu yaşta unutmadığınız için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.