DOLAR 32,4511 -0.13%
EURO 34,7613 -0.66%
ALTIN 2.437,050,05
BITCOIN 2078357-0,89%
Antalya
24°

AÇIK

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Uğur Poyraz hal esnafının sorunlarını dinledi

Uğur Poyraz hal esnafının sorunlarını dinledi

ABONE OL
16:03 - 8 Mayıs 2023 16:03
Uğur Poyraz hal esnafının sorunlarını dinledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

İYİ Parti Antalya Milletvekili Adayı Uğur Poyraz, Alanya’ya gelerek partililerle kahvaltıda buluştu. Poyraz, 14 Mayıs seçimine dair açıklamalarda bulunarak, “Mevcut iktidar ile ortakları bu temsil ettikleri zihniyet ile birlikte açılmamak üzere raflara kaldırılacaktır” dedi.

İYİ Parti Antalya Milletvekili Adayı Uğur Poyraz Alanya’ya gelerek, partililerle kahvaltıda buluştu. 14 Mayıs öncesi ilçede ziyaretlerini sürdüren Poyraz, kahvaltının ardından Payallar Konaklı hal esnafının istek ve taleplerini dinledi. 14 Mayıs seçimlerine dair konuşan Poyraz, “Gücün bir kişide ve onun etrafındakilerde değil, gücün devletin kurumlarında olduğu, devletin saygın ve kutsal kabul edildiği bir yönetim anlayışı olacak” diye konuştu.

‘ŞİDDETİ KINIYORUM’

Poyraz açıklamasının devamında, “Seçime 1 haftadan az kaldı. Sadece Antalya değil Türkiye’de büyük bir hızla devam ediyor. Bizler bu ülkede eşit vatandaşlar olarak bir arada olmak bir arada yaşamak ve bununla ilgili ortaya koyduğumuz birlikte yaşama bilincini anayasa ile taçlandırmış hukuk düzeni ile koruma altına almış bir toplumuz. Erzurum’da yaşanan talihsiz olayda bir grup provakatörlerin aldıkları talimat ve kendilerine yapılan önermeler üzerinden oradaki vatandaşlarımızı da hedef alarak ortaya koydukları hareketleri şiddetle lanetliyor ve kınıyorum” dedi.

‘SÜKUNETLE KAZANACAĞIZ’

“Sükunetle kazanacağız” diye konuşan Poyraz, “ Biz kavga etmek istemiyoruz, kavga ile yol yürümek istemiyoruz. Bu ülkenin hukukunu ve anayasasını rehber alarak toplumsal hayatın içerisinde haklarını bilen ve diğerlerinin haklarına saygı gösteren vatandaşlar olarak ilerlemek istiyoruz. İyi Parti’nin seçim ofisleri, pankartları gibi İYİ Parti genel olarak hedef haline gelmiş durumda” dedi.

‘TOZLU RAFLARA KALDIRILACAK’

“Bu seçim artık hangi partiye oy vereceğiz seçiminden çıkmış durumda” sözleriyle devam eden Poyraz, “Bu seçim Cumhurbaşkanlığı sisteminden ucube sistemin devamımı yoksa anayasal haklarımızın demokrasinin hukukun adaletin ve merhametin harmanlanarak bir devlet sisteminin yeniden inşası seçimimi? Buradaki bu sistemi kabul mu ediyoruz? 6 yıldır ekonomik krize, 4 buçuk yıldır devam eden ekonomik kepazeliğe alışmayı bekleyemeyiz. Bu sistem akşam yatıp sabah başımıza ne geleceğini bilmediğimiz bir sistem. Bu sistem yerine hepimizin yarınımızı planlayacağımız geleceğimizi düşüneceğimiz ve gücün bir kişide ve onun etrafındakilerde değil gücün devletin kurumlarında olduğu devletin saygın ve kutsal kabul edildiği bir yönetim anlayışı olacak. Bizim umudumuzu arttıracak sonuçlarla geliyoruz. Bizim kafamızda bir şüphe yok 14 Mayıs’ta bu konu bitmiş mevcut iktidar ile ortakları da bu temsil ettikleri zihniyet ile birlikte açılmamak üzere raflara kaldırılacaktır” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.