DOLAR 32,5348 -0.02%
EURO 35,0181 0.44%
ALTIN 2.418,70-0,17
BITCOIN 2092317-3,50%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ÜRKMEZER GAZİLER GÜNÜ’NÜ UNUTMADI

ÜRKMEZER GAZİLER GÜNÜ’NÜ UNUTMADI

ABONE OL
13:03 - 19 Eylül 2020 13:03
ÜRKMEZER GAZİLER GÜNÜ’NÜ UNUTMADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

‘Gaziler Günü’ mesajı yayınlayan Kaymakam Ürkmezer,  “Bizler şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde millet olarak bu topraklarda varlığımızı sürdürüyoruz. Bu bakımdan şehit ve gazilerimize ne kadar dua etsek az” diye konuştu.

Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer,  ‘Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Yazılı bir mesaj yayınlanan Kaymakam Ürkmezer,  mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Şehitlik ve gazilik makamı, en yüce ve en ulvi makamdır. Devleti ve milleti için canlarını ve kanlarını ortaya koymuş şehitlerimiz ve gazilerimiz milletimizin her zaman haklı gurur kaynağıdır. Bugün millet olarak bağımsız ve hür yaşıyorsak, bunu aziz şehitlerimiz ve gazilerimize borçluyuz. Bu günün yurdumuzun her yerinde ‘Gaziler Günü’ olarak kutlanması, kahraman şehitlerimize, saygıdeğer gazilerimize karşı vefa borcunuzu bir nebze de olsa ödeme imkanı vermiştir. Bizler şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde millet olarak bu topraklarda varlığımızı sürdürüyoruz. Bu bakımdan şehit ve gazilerimize ne kadar dua etsek azdır. Bu anlamlı gün vesilesiyle başta  Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ebediyete intikal eden gazilerimizi ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor,  hayatta olan kahraman gazilerimize aileleriyle birlikte huzur ve mutluluklar diliyorum.”

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.