DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2047350-2,33%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Uyumaz da MHP’den Antalya milletvekili aday adayı oldu

Uyumaz da MHP’den Antalya milletvekili aday adayı oldu

ABONE OL
12:31 - 30 Mart 2023 12:31
Uyumaz da MHP’den Antalya milletvekili aday adayı oldu
1

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HASAN KAYA/ GAZİPAŞA

Türk Hava Yolları’ndan emekli olan iş insanı Gazipaşa sevdalısı Dilek Uyumaz MHP’den Antalya milletvekilli aday adayı oldu.

Yıllarca Türk Hava Yolları’nda görev yapan ve son olarak 6 yıl da Gazipaşa Havalimanı’nda Türk Hava Yolları’nda görev yaptıktan sonra emekli olan Uyumaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de desteğini alıp, MHP’den Antalya milletvekili aday adayı oldu.

Geçtiğimiz günlerde Ankara’ya giden ve MHP’den Antalya milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulunan Uyumaz, daha sonra Genel Merkeze geçerek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Burada bir süre Bahçeli ile görüşen Uyumaz, Gene Başkan Devlet Bahçelini’n de desteğini alarak Antalya’nın ilçelerinde seçim çalışmalarına başladı.

UYUMAZ’IN 2023 HEDEFLERİ

Antalya Milletvekili Aday Adayı Dilek Uyumaz, ” Bundan sonrası için girmiş olduğum siyaset yolunda; büyük bir aşkla gönül vermiş olduğum Milliyetçi Hareket Partisi için ‘Hep birlikte el ele 2023’ için önemli stratejik hedeflerimiz; yeni anayasa, milli ekonominin yeniden inşası, terörle mücadele, küresel ve bölgesel diyalog için el ele, omuz omuza, hep birlikte hizmet için yürümeye ant içtim. Stratejik hedeflerimiz olan Cumhur İttifakı’na sahip çıkmak” dedi.

DİLEK UYUMAZ KİMDİR?

22 şubat 1970 İstanbul doğumlu.THY’dan emekli ve iş insanı. 4 yıllık işletme fakültesi mezunu ve halen hukuk fakültesinde öğrenim görüyor. THY geçmişinden önce ithalat ve ihracat üzerine genel müdür yardımcılığı yaptı. İyi derecede İngilizce bilgisine sahip .6 yıl Gazipaşa Havalimanı Türk Hava Yolları’nda görev yaptıktan sonra emekli oldu.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.