DOLAR 32,3949 0.03%
EURO 34,6704 -0.06%
ALTIN 2.384,400,19
BITCOIN 1964835-4,95%
Antalya
23°

AÇIK

04:18

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Xperia Hotels’den farkındalık etkinliği

Xperia Hotels’den farkındalık etkinliği

ABONE OL
11:12 - 22 Ekim 2021 11:12
Xperia Hotels’den farkındalık etkinliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Xperia Hotels grubu mavi bayrak etkinlikleri adı altında personelleri ve misafirleri ile birlikte çevre etkinlikleri gerçekleştirdi.
Gerçekleşen etkinlikte sıfır atık uygulamasının hayatımızdaki önemini vurgulayan bilgilendirme konuşması ve uygulamalı olarak çevre danışmanı eğitimi gerçekleştirildi. Daha sonra personelle ile birlikte fidan dikip gelecek nesillere 1 nefes olabilmek amacıyla güzel bir etkinlik gerçekleştirildi.

Antalya bölgesinde bir ilki gerçekleştirip güneş enerjisinden elektrik üreten ilk tesis olarak hafızalara kazanan Xperia Hotels bu dönemde personelle birlikte güneş enerji sistemini yerinde inceledi ve personellere bu yatırımın çevreye olan faydalarından bahsetti. Xperia Hotels misafirler ve personelle ile birlikte Kleopatra Plajı’nı temizledi. Personeller denize girerek deniz içerisinden çıkan atıkları da ayrıştırdı. Etkinlik sonunda personellere ve misafirlere yöresel lezzetlerden olan Kayseri Mantısı ikram edildi. Gerçekleştirilen bu çevre etkinliği ile Xperia Hotels grubu çevreye karşı göstermiş olduğu duyarlılığı bir kez daha tazelemiş oldu. Xperia Hotels her sene olduğu gibi bu sene de mavi bayrağı ilk alan tesis olma gururuyla çalışmalarına devam ediyor.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.