DOLAR 32,5815 0.28%
EURO 35,0081 0.08%
ALTIN 2.459,490,97
BITCOIN 21012871,15%
Antalya
25°

AÇIK

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Yangınzede üreticilere arı kovanı desteği

Yangınzede üreticilere arı kovanı desteği

ABONE OL
16:00 - 6 Haziran 2022 16:00
Yangınzede üreticilere arı kovanı desteği
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Manavgat Belediyesi ve Tekirdağ’da faaliyet gösteren Ünvansız Gönüllüler Derneği işbirliğiyle, Manavgat’ta büyük yangın felaketinden zarar üreticilere 200 adet arı kovanı dağıtıldı.
Orman yangınlarından büyük ölçüde etkilenen Aksaz, Belenobası, Beydiğin, Değirmenli, Evrenleryavşi, Evrenseki, Gebece, Hacıali, Kalemler, Karaöz, Oymapınar, Salur, Saraçlı, Sarılar, Seydiler, Yavrudoğan ve Yukarı Işıklar mahallerinde arı üreticiliği yapan yangınzedeler, Atatürk Stadyumu’nda kovanlarını Başkan Şükrü Sözen ve dernek üyelerinden teslim aldı.
Vatandaşlar, Başkan Şükrü Sözen’e ve bağışçılara teşekkür etti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yapılan çalışmalar neticesinde yangınzede vatandaşların normal yaşama hızlıca döndüğünü ve üretimin yeniden başladığını söyledi. Başkan Şükrü Sözen, “Yangında binlerce arı kovanı telef oldu ve arı üreticiliği yapan vatandaşlarımız büyük bir ölçüde mağduriyet yaşadı. Gönüllü müteşebbislerimizin de katkılarıyla üreticilerimize ulaştık ve onların normal yaşama dönmesi için gerekli tüm çalışmalarımızı yapmaya özen gösterdik. Yaralar, paylaştıkça ve bir arada oldukça daha kolay sarılıyor. Halkımızı yalnız bırakmayarak destek olan tüm gönüllü yapılara teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımızın istek ve ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.