DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22424812.8339%
Antalya
33°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Yedi Bilim’den Davraz gezisi

Yedi Bilim’den Davraz gezisi

ABONE OL
12:30 - 8 Mart 2022 12:30
Yedi Bilim’den Davraz gezisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

HABER: HASAN KAYA /GAZİPAŞA 

Gazipaşa’da eğitim sektörünün önde gelen kurumlarından olan Yedi Bilim Koleji, geçtiğimiz hafta sonu Isparta-Davraz gezisi düzenledi.
Yedi Bilim öğrencileri ile beraber öğretmenleri yoğun bir katılımla Davraz gezisi gerçekleştirdi. Sabahın erken saatlerinde başlayan gezide yolculukta Manavgat’ta kahvaltı molası verildi. Ardından yolculuğun rotası Davraz’a çevirdi. Öğle saatlerinde Kayak Merkezi’ne ulaşan Yedi Bilim, kiraladıkları kızaklarla karın keyfini doyasıya yaşadı. Öğrencilerle öğretmenler beraber karda sucuk ekmek keyfi yaptıktan sonra telesiyej, kar motoru ve tesisteki diğer faaliyetlere katılıp doyasıya eğlendi.
Dönüş yolculuğunda ise otobüste mini konser veren, enstrüman çalan öğretmenler Samet Öztürk ve Okan Metin, çocukları doyasıya eğlendirdi. Akşamüzeri IyaşPark AVM ve göl manzarasında atıştırmalık molalarıyla bu keyifli geziyi tamamlayan Yedi Bilim Koleji akşam saatlerinde Gazipaşa’ya dönüş yaptı. Yapılan gezide öğrencilerin çok eğlendiğini ve çok keyif aldıklarını söyleyen Kurucu Müdür Sevgi Tuşgül, başka gezilerinin de olacağını ifade etti. Eğitimin sadece kitaplardan ibaret olmadığını söyleyen Tuşgül bu tür faaliyetlerin devamının geleceğini belirtti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
Özkaya Sigorta


HIZLI YORUM YAP