DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20666060,91%
Antalya
26°

AÇIK

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Yerel seçimler öncesinde dikkat çeken anket I Böcek o listede yer almadı

Yerel seçimler öncesinde dikkat çeken anket I Böcek o listede yer almadı

ABONE OL
13:16 - 29 Haziran 2023 13:16
Yerel seçimler öncesinde dikkat çeken anket I Böcek o listede yer almadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Yerel seçimler öncesinde ORC Araştırma, en başarılı büyükşehir belediye başkanlarına yönelik bir anket yaptı. Listede Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek’in yer almaması dikkat çekti.

Milletvekili Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanı Seçimleri sona erdi, şimdi sırada 2024’ün ilk aylarında yapılacak yerel seçimler var. ORC Araştırma da son 4 yılın en başarılı belediye başkanlarını belirlemek için bir çalışma yaptı. Katılımcılara “9 Ay sonra bir yerel seçim olacak. Geçtiğimiz 4 yılı değerlendirdiğinizde, Belediye Başkanlarınızın çalışmalarını başarılı buldunuz mu?” sorusu yöneltildi. Buna göre 5 maddelik listenin ilk sırasında Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen yer aldı. Onu Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile ABB Başkanı Mansur Yavaş takip etti. Listenin dördüncü sırasında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, beşinci sırasında ise Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün yer aldı. Listede her adımıyla kendinden söz ettiren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yer almaması dikkat çekti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek de listeye giremeyen büyükşehir belediye başkanları arasına girdi.

Anket şirketi ORC Araştırma’nın Ekim 2022 ‘En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları’ anketinin sonuçlarında ise, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ikinci sıraya yerleşmişti.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.