DOLAR 32,5393 0.16%
EURO 34,9473 -0.08%
ALTIN 2.455,880,82
BITCOIN 20881640,60%
Antalya
27°

AÇIK

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
YORUM HABER I MHP lideri Bahçeli Aytemiz’e müdahale edecek mi?

YORUM HABER I MHP lideri Bahçeli Aytemiz’e müdahale edecek mi?

ABONE OL
13:48 - 16 Haziran 2021 13:48
YORUM HABER I MHP lideri Bahçeli Aytemiz’e müdahale edecek mi?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız’ın katılımıyla Tosmur’daki Diamond Hıll Resort Otel’de yönetim kurulu toplantısı düzenleyen MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, “Bizler her türlü doğa katliamına karşıyız ve Dim Alacami’deki HES’e karşı tavrımız da tıpkı ilk işaret fişeğini attığımız Aytemiz Akaryakıt ve LPG dolum tesisindeki tavrımız ve duruşumuzla aynıdır. Alanya’ya ve çevreye zarar veren her şeye ve herkese karşı dik duruşumuz devam edecektir” dedi.

Bu arada Alanya’nın Yeşilöz Mahallesi’ndeki Aytemiz Dolum Tesisleri’nin bölgeden gitmesi için yıllardır mücadele veren Hüseyin Yıldız’ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin A Takımı’na girmesiyle Aytemiz’i nasıl bir sürecin beklediği merak konusu oldu. Büyük Alanya TV’de katıldığı Politika Kulisi programında “Ya Aytemiz gidecek, ya ben” diyerek kararlılığını sergileyen Hüseyin Yıldız’ın, Alanyaspor’un da sponsoru olan, Ak Parti dışındaki tüm siyasi partilerin, çevrecilerin, turizmcilerin ve hukukçuların karşı çıktığı Aytemiz’in Alanya’dan gitmesi için daha etkin çalışma yapması bekleniyor.

Alanyaspor’a isim sponsoru olduğu için çok rahat davrandığı konuşulan, Alanya’nın dinamiklerinin serzenişlerine aldırmadığı ileri sürülen Aytemiz’in Alanya’dan gitmesi için yıllardır mücadele eden Hüseyin Yıldız’ın bundan sonra daha etkin çalışmalar yapacağı, konuyu MHP’nin MYK’sında gündeme getireceği, MHP lideri Devlet Bahçeli’ye tesisin zararlarını anlatacağı ifade ediliyor.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.