DOLAR 32,4429 -0.15%
EURO 34,7993 -0.52%
ALTIN 2.450,080,59
BITCOIN 20756211,33%
Antalya
27°

AÇIK

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Yücel: “Turizmde 2019’u geçeceğiz”

Yücel: “Turizmde 2019’u geçeceğiz”

ABONE OL
16:17 - 5 Mayıs 2023 16:17
Yücel: “Turizmde 2019’u geçeceğiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in ev sahipliğinde 2023 Yılı Turizm İstişare Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Başkan Yücel, “Bu sezon beklentilerimiz yüksek. 2019’daki sayıların bile üzerine çıkacağımızı düşünüyoruz” dedi.

Toplantıda Alanya Tanıtım Vakfı tarafından hazırlatılan Alanya tanıtım videoları turizmcilere izletildi. Ardından ALTİD Başkanı Burhan Sili bir konuşma yaparak 2023 turizm sezonundan beklentileri aktardı ve toplantıyı organize eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür etti. Başkan Yücel de turizmcilere seslenerek bir konuşma yaptı. Başkan Yücel, pandemi döneminde düşüşte olan turizmin büyük bir ivme yakaladığını ve bu yıl 2019 rakamlarına ulaşmak hedefinde olduklarını belirtti. Başkan Yücel, “Turizmin artış göstermesi bize gösteriyor ki Alanya’da güzel şeyler oluyor. Alanya her zaman refah seviyesi en yüksek kentlerden birisi oluyor. Alanya’nın bu günlere gelmesinde herkesin emeği var ama tabi ki turizmcilerin emekleri de bir başka. Hepimiz elimizden geleni yapıyoruz. Alanya’nın bir marka değeri varsa o da turizmle başladı” dedi.

“Bu şehrin huzuru için elimizden geleni yapıyoruz”

Yücel konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: “Toplantımızı geçen yıllarda yılsonunda yapıyorduk ama bu yıl, sezonun başlaması ile yapalım demiştik. Deprem nedeniyle biraz gecikti ama toplantımız bugüne nasip oldu. Gerek kamu kurum ve kuruluşlarımız başta Kaymakamımız olmak üzere tüm yöneticilerimiz bu şehrin huzuru için elimizden geleni yapıyoruz. Eksiklerimiz, bizim göremediklerimiz vardır. Sizler de birer turizm elçilerisiniz ve bazen bizim görmediklerimizi görüyorsunuzdur. Sizler hem ekmeğinizi kazanıyor hem de bu şehre bu ülkeye bir katma değer kazandırıyorsunuz. Bizim görmediklerimizi sizlerden dinlemek isteriz. Bizim bu toplantıyla esas amacımız bunları bize iletebilirsiniz bizlerde yapabildiklerimizi, çözebildiklerimiz çözmek, çözemediklerimizi ise devlet büyüklerimize ileterek çözmeye çalışmaktır.”

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.