DOLAR 32,4758 -0.05%
EURO 34,7682 -0.64%
ALTIN 2.438,570,11
BITCOIN 2065512-0,61%
Antalya
24°

AÇIK

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
‘Alanya’ya doğal gaz getirme hayalini yutturmaya çalışıyor’

‘Alanya’ya doğal gaz getirme hayalini yutturmaya çalışıyor’

ABONE OL
13:44 - 10 Mart 2022 13:44
‘Alanya’ya doğal gaz getirme hayalini yutturmaya çalışıyor’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

AK Parti İlçe Başkanı Toklu’nun Alanya’ya doğal gaz getirecek projenin kamulaştırma konusundaki gelişmeleri duyurması üzerine konuşan CHP İlçe Başkanı Karadağ, “Sulama suyu projesi için 50 metrelik bir kamulaştırmayı yapamayan bir iktidar Alanya’ya doğal gaz getirme hayalini yutturmaya çalışıyor” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı, bu hafta Mahmutlar Mahalle Temsilciliği’nde gerçekleştirildi. Karadağ’ın gündeme yönelik açıklamalarda bulunduğu toplantı sonrası Mahmutlar Mahalle Temsilcisi Mehmet Çubuk’un doğum günü kutlandı.

“MAHMUTLAR’A ŞAŞI BAKIYORLAR”

Açıklamasında Mahmutlar Mahallesi’nin istihdam ve ekonomiye katkısı yönünden önemine değinerek 52 bin 844 nüfusu ile birçok il ve ilçeyi geride bıraktığını belirten Karadağ, “Mahmutlar artık ilçe olmalı. Bunun yanında Mahmutlar’ın çok ciddi sorunları var. En önemlisi tam teşekküllü bir devlet hastanesinin olmaması. Mahmutlar aynı zamanda konferans, tiyatro salonu gibi kültürel faaliyetlere hizmet edecek olanaklardan da yoksun. Bu denli önemli Mahmutlar gibi bir yerleşim yerine merkezi hükümet ne yazık ki şaşı bakıyor. Sırası geldiği zaman da Mahmutlar halkı bu siyasilere şaşı bakacak” dedi.

“KURUŞ KURUŞ DEĞİL LİRA LİRA ZAM”

Akaryakıttan temel gıda ürünlerine devam eden zam furyasına da değinen Karadağ, “Kuruş kuruş gelen zamlar artık lira lira gelmeye başladı. Zamlar nerede duracak merak konusu. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaoğlu’nun dediği gibi erken değil derhal seçim olmalı.
Rusya – Ukrayna savaşı turizm sektörüne çok büyük etkisi oldu. Rezervasyon iptalleri söz konusu. Ne dış politika ne de iç politikada ülkemiz iyi idare edilemiyor. Sandık milletin önüne geldiği an sorunların yüzde 50 çözüleceğine inanıyorum” diye konuştu.

“DOĞAL GAZ 10 YIL DAHA GELMEZ”

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu’nun Alanya’ya doğal gaz getirecek Antalya-Mersin arası (Manavgat-Alanya-Gazipaşa-Anamur İlçeleri) Doğal Gaz Boru Hattı Projesi’nde kamulaştırma sürecinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın attığı imza ile başladığını duyurmasına yönelik de konuştu. Karadağ, şöyle konuştu: “Müjde şeklinde lanse edilen doğal gazın Alanya’ya geleceği konuşuluyor. Sulama suyu için Dim Barajı’ndan doğu mahallelerine giden 50 metrelik bir kamulaştırma henüz yapılamadı. 50 metrelik bir kamulaştırmayı yapamayan bir iktidar Alanya’ya doğal gaz getirme hayalini yutturmaya çalışıyor.
Yeniköy Barajı da 2016’da bitmesi gerekirken hâlâ bitmedi. Yine kamulaştırma problemi. Bütün bunlar dururken doğal gaz diyorlar. En az 10 yıl daha gerçekleştiremeyecek. CHP iktidarında verilen her söz tıkır tıkır gerçekleşecek.”

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.