DOLAR 32,4755 -0.05%
EURO 34,7427 -0.68%
ALTIN 2.434,40-0,06
BITCOIN 2062384-0,54%
Antalya
24°

AÇIK

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’yı da ilgilendiren karar 1 Eylül’den itibaren uygulanacak

Alanya’yı da ilgilendiren karar 1 Eylül’den itibaren uygulanacak

ABONE OL
10:40 - 9 Temmuz 2021 10:40
Alanya’yı da ilgilendiren karar 1 Eylül’den itibaren uygulanacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HSK’nın asliye ticaret mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesine ilişkin kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre Alanya’da yeni kurulan Alanya Asliye Ticaret Mahkemesi yargı çevresi, Alanya ve Manavgat Ağır Ceza Mahkemeleri yargı çevresi olarak belirlendi.

Hakimler ve Savcılar Kurulunca (HSK), bazı illerin bölge idare ve vergi mahkemeleri ile asliye ticaret mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesine ilişkin kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan HSK Genel Kurulu kararına göre, yeni kurulan ve mevcut bulunan asliye ticaret mahkemelerinin yargı çevrelerinin belirlenmesine ilişkin HSK Genel Kurulu kararı da Resmi Gazete’de yayımlandı.

KARAR 1 EYLÜL’DEN İTİBAREN UYGULANACAK

Buna göre, yeni kurulan Alanya, Aydın, Balıkesir, Diyarbakır, Manisa, Muğla, Sakarya ve Tekirdağ asliye ticaret mahkemeleri ile mevcut bulunan Adana, Ankara, Ankara Batı, Antalya, Bakırköy, Bursa, Denizli, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Gebze, İskenderun, İstanbul, İstanbul Anadolu, İzmir, Karşıyaka, Kayseri, Kocaeli, Konya, Mersin, Samsun, Şanlıurfa ve Trabzon asliye ticaret mahkemelerinin yargı çevreleri belirlendi. HSK’nin söz konusu kararları, 1 Eylül’den itibaren uygulanmaya başlanacak. Karara göre Alanya Asliye Ticaret Mahkemesi yargı çevresi, Alanya ve Manavgat Ağır Ceza Mahkemeleri yargı çevresi olarak belirlendi

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.