DOLAR 32,4469 -0.12%
EURO 34,7627 -0.61%
ALTIN 2.440,990,21
BITCOIN 20902871,19%
Antalya
27°

AÇIK

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Toklu: “Bugüne kadar kimseyi aç ve açıkta bırakmadık”

Başkan Toklu: “Bugüne kadar kimseyi aç ve açıkta bırakmadık”

ABONE OL
10:36 - 21 Şubat 2023 10:36
Başkan Toklu: “Bugüne kadar kimseyi aç ve açıkta bırakmadık”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Başkan Toklu, orman yangınında kullanılamaz hale gelen Güzelbağ ve Bayır mahallelerindeki 96 evi yeniden inşa ettiklerini açıkladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, 2021 yılı Temmuz ayında çıkan orman yangınında küle dönen 96 evi yeniden inşa etmeye başladıklarını açıkladı.

Güzelbağ Mahallesi’nde konut yapımı için 12 hak sahibinin belirlendiğini açıklayan Başkan Toklu, “12 hak sahibinin evinin yapımına başlandı. 6 evin betonarme işleri tamamlandı, ince imalat çalışmaları devam ediyor. 6 adet evin kazı çalışmaları tamamlandı, temel betonu da döküldü. 1 vatandaşımızın evi de Kaymakamlığımız aracılığı ile hayırsever tarafından evin betonarme işleri tamamlandı, ince imalat çalışmaları devam devam ediyor. 1 evde hayırseverler tarafından yapıldı, vatandaşımız evinde yaşamaya başladı” dedi.

Bayır Mahallesi’nde 59’u merkez, 25’i Takanlar Mevkii olmak üzere konut yapımı için toplam 84 hak sahibinin belirlendiğini ifade eden Başkan Toklu, “Takanlar Mevkii’nde 25 hak sahibinin evlerinin yapımı ile ilgili ön hazırlık süreci tamamlandı, konutlar vatandaşın kendi parsellerine yapılacak olup kamulaştırılan alan içindeki inşaatlar için yerleşim planı hazırlandı. Bu mevkide 16 evin yapımına başlandı, 8 tanesinin betonarme işlemleri tamamlandı, ince imalat işleri yapılıyor. 4 evin temel betonu döküldü, kat çalışmaları yapılıyor. 4 evin temeli de döküldü” diye konuştu.

Toklu sözlerini şöyle sürdürdü: “Bayır Mahallesi Merkez Mevkii’nde yapılacak 59 hak sahibinin evlerinin yerine yenilerinin yapılması için Kamulaştırma işlemi tamamlandı. TOKİ tarafından ihale yapıldı, 34 evin yapımına başlandı. Bu 34 evden 29 tanesinde betonarme işlemleri tamamlanarak, ince imalat işleri devam etmektedir. 2 tanesinin temeli dökülmüş kat çalışmaları devam etmektedir. 4 tanesinin sadece temeli dökülmüştür. Söz verdiğimiz gibi orman yangınında evi yanan her bir vatandaşımızın evi devletimiz tarafından inşa ediliyor. Bugüne kadar kimseyi aç ve açıkta bırakmadık, bırakmayacağız da.”

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.