DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20730610,75%
Antalya
23°

AÇIK

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gazipaşa Balediyesi’ndeki memurlar asalet yemini etti

Gazipaşa Balediyesi’ndeki memurlar asalet yemini etti

ABONE OL
14:14 - 23 Aralık 2021 14:14
Gazipaşa Balediyesi’ndeki memurlar asalet yemini etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA/ GAZİPAŞA 

Gazipaşa Belediyesi’nde bir yıldır görev yaparak, aday memurluk sürecini başarıyla tamamlayan 10 personel, bugün düzenlenen törende yemin ederek asil memurluğa atandı.
Gazipaşa Belediyesi’ne geçtiğimiz yıl açılan ilan ile KPSS puanına göre 10 personel atanmıştı. Belediyede göreve başlayıp, aday memurluk sürecini başarıyla tamamlayan 10 personelin asaletleri tasdiklendi. 10 yeni memur için bugün saat 14.00’te Gazipaşa Belediyesi Kültür Merkezi’nde yemin töreni gerçekleşti. Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende 10 personel yemin ederek, asaleten memur oldu. Yemin törenine; Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Serkan Özkurt, Adem Kaya ve Ahmet Kalaycı, birim amirleri ve belediye personelleri katıldı.
Geçen sene Gazipaşa Belediyesi’ne atanan 10 yeni memur, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 58 inci maddesi uyarınca Türk bayrağı üzerine el koyarak yemin ettiler. 22 Aralık Çarşamba günü, saat 14.00’de Belediye Kültür Merkezi Salonu’nda gerçekleşen memurların yemin töreninde asaletini alan belediye personellerini tebrik eden ve görevlerinde başarılar dileyen Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, ‘Yeni memurların iş hayatlarında kendilerine bir hedef koymalarını ve bu hedef takibinde görevlerinde azimle çalışmalarını’ istedi.

BAŞKAN YILMAZ, YENİ MEMURLARLARI TEBRİK ETTİ

Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, 1 yıllık çalışma döneminin 10 personel açısından çok verimli geçtiğini ve her bir personele birçok eğitim verildiğini dile getirdi. Başkan Yılmaz ayrıca, “Bir yıllık kurallı, disiplinli, uyumlu ve verimli çalışmalarınız karşılığında, memuriyet asaletinizi aldınız. Sizleri tebrik ediyorum. Memur olmak, çok güzel, çok anlamlı ve bir o kadar da zordur. Biliyorsunuz ki ben de 30 yıl boyunca ülkemizin birçok bölgesinde memur olarak görev yaptım. Birçok zorlukla karşılaştım ama yılmadan, araştırarak, çözümler üreterek görevimi tamamladım. Belediyede memur olmak büyük bir sorumluluk gerektirir. Kurum içinde ya da dışında kıyafetinizden davranışlarınıza kadar her şeye dikkat etmeniz gerekir. Ben sizlerin bu sorumluluğu alacağınızı ve diğer çalışma arkadaşlarınızla uyum içerisinde verimli çalışmalar yapacağınızı düşünüyorum. Memur olmak sizin için bir adım. Kendinizi geliştirmekten ve yeni adımlar atmaktan asla vazgeçmeyin. Önünüze ulaşılabilir hedefler koyup, bu hedefler doğrultusunda azimli çalışmalarınızı ortaya koyarsanız, kesinlikle başarıya ulaşırsınız. Biz her zaman sizlerin yanındayız. Yeni görevinizin sizlere ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyor, sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” sözlerini ifade ederek, 30 yıllık devlet memurluğu görevi geçmişinden edindiği tecrübeleri, yeni memurlarla paylaştı.
Belediye çalışanlarının konuşmasının ardından, adaylık sürecini tamamlayan memurlarla birlikte kutlama pastası kesildi.

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.