DOLAR 32,5393 0.25%
EURO 34,9590 0.5%
ALTIN 2.430,81-0,30
BITCOIN 2058361-0,36%
Antalya
23°

AÇIK

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Mehmet Şahin’den deprem bölgesine konteyner ev yardımı

Mehmet Şahin’den deprem bölgesine konteyner ev yardımı

ABONE OL
19:58 - 13 Şubat 2023 19:58
Mehmet Şahin’den deprem bölgesine konteyner ev yardımı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Çözüm ofisinden depremin ilk saatlerinden bu yana aralıksız olarak yardım sevkiyatı yapan Alanya Belediye Başkan Adayı ve Litvanya Cumhuriyeti Alanya Fahri Konsolosu Mehmet Şahin’in, ortakları ve arkadaşlarıyla birlikte bugün deprem bölgesi için 50 konteyner ev siparişi verdiği de öğrenildi.

Deprem bölgelerine Alanya’dan yardım yağdıranlar arasında Alanya Belediye Başkan Adayı ve Litvanya Cumhuriyeti Alanya Fahri Konsolosu Mehmet Şahin ile çalışma arkadaşları da var. Alanya’nın Oba Mahallesi, Fidanlık Caddesi üzerindeki Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi karşısında bulunan Mehmet Şahin Çözüm Ofisi’nden depremin ilk saatlerinden bu yana aralıksız olarak yardım sevkiyatı yapılıyor. Hem Mehmet Şahin ve çalışma arkadaşlarının yardımları, hem de yardımlarını Mehmet Şahin aracılığıyla göndermek isteyen vatandaşların yardımlarının toplandığı Mehmet Şahin Çözüm Ofisi’ndeki hareketlilik günün 24 saatinde sürüyor.

Çözüm ofisinden depremin ilk saatlerinden bu yana aralıksız olarak yardım sevkiyatı yapan Mehmet Şahin’in, bugün de ortakları ve arkadaşlarıyla birlikte deprem bölgesi için 50 konteyner ev siparişi verdiği öğrenildi. Konteyner evlerin içerisinde iki ayrı odayla birlikte tuvalet, duş ve mini bir mutfak da bulunuyor. Yeni nesil uzun ömürlü yapı teknolojisi ile hazırlanıp üretilen bu konteyner evlerin hem ısıtmasının, hem de soğutmasının son derece kolay oluşu biliniyor. Şahin, deprem bölgesinde büyük ihtiyaç olan konteyner ev bağışıyla hayırseverlere de örnek oldu.

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.