DOLAR 32,4780 0.11%
EURO 34,9211 0.46%
ALTIN 2.428,49-0,40
BITCOIN 2025702-2,53%
Antalya
21°

AÇIK

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
MHP Alanya Tosmur esnafının sıkıntılarını dinledi

MHP Alanya Tosmur esnafının sıkıntılarını dinledi

ABONE OL
17:22 - 11 Ocak 2023 17:22
MHP Alanya Tosmur esnafının sıkıntılarını dinledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül ve yönetimi MHP Genel Merkezi tarafından hayata geçirilen ”Adım Adım 2023; Ahilerle Günümüz Bereketli Olsun” programı kapsamında Tosmur Mahallesi’nde esnaflarla bir araya geldi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından “Adım Adım 2023; Ahilerle Günümüz Bereketli Olsun” programı tüm yurtta uygulanmaya devam ediyor. Program kapsamında daha önce Konaklı, Avsallar ve Alanya’nın merkez mahallelerinde esnafları ziyaret eden MHP Alanya İlçe Teşkilatı bugün de İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, Tosmur Mahalle Başkanı Mustafa Bacak ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Tosmur esnafıyla buluştu.

Tosmur Mahallesinde esnafı ziyaret eden MHP heyeti, esnafların sorun ve taleplerini yerinde dinleyerek, notlarını aldılar. Gerçekleştirdikleri esnaf ziyaretleri ile ilgili konuşan MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, “Genel Merkezimiz tarafında “Adım Adım 2023; Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun” programı doğrultusunda çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Ziyaretlerimiz kapsamında; Alanya merkezi, Mahmutlar sanayi esnafı, Avsallar Mahallesi ve Alanya Sanayi esnafını MHP Antalya Milletvekilimiz Abdurrahman Başkan, MHP Antalya İl Başkanımız Hilmi Durgun, MHP MYK Üyelerimiz Hüseyin Yıldız ve Mustafa Aksoy ile birlikte esnaflarımızla bir araya gelmiştik. Bugün de hava muhalefetine rağmen dava arkadaşlarımızla birlikte Alanya’mızın güzide mahallelerinden biri olan Tosmur Mahalle’mizde esnafımızla bir araya geldik. Ahilik ruhu ve geleneği üzerine sohbet ederek, bereketli işler diledik. Ziyaretlerimizde esnaflarımızdan gelen talep ve isteklerin notlarını alarak, çözüm noktasında girişimlerimizi ivedilikle gerçekleştirdik. Türkgün Gazete’mizi esnaf ve vatandaşlarımıza ücretsiz olarak takdim ettik.” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.