DOLAR 32,4782 -0.05%
EURO 34,8577 -0.37%
ALTIN 2.448,190,51
BITCOIN 20920590,48%
Antalya
27°

AÇIK

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
‘Milli servetimiz kaybolmasın’

‘Milli servetimiz kaybolmasın’

ABONE OL
10:28 - 30 Haziran 2022 10:28
‘Milli servetimiz kaybolmasın’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER:HASAN KAYA / GAZİPAŞA 

THK Gazipaşa Şube Başkanı Mavi, her yıl olduğu gibi bu yılda kurban derisi toplayacaklarını belirterek, ”Milli servetimiz kaybolmasın” dedi.

Türkiye’de kurban derisi toplayan tek yetkili kuruluş olan Türk Hava Kurumu, bu Kurban Bayramı’nda da vatandaşlardan deri toplayacak. Tüm ülkede olduğu gibi Gazipaşa’da da çalışmalarını sürdürecek olan THK, bayramın birinci ve ikinci günü deri toplamak için ekiplerini görevlendirecek. THK Gazipaşa Şube Başkanı Nevzat Mavi, her yıl olduğu gibi bu yılda kurban derilerini büyük bir özenle toplayacaklarını söyledi. THK Şube Başkanı Nevzat Mavi, Kurban Bayramı’nda çalışacak ekip arkadaşları aradıklarını da söyledi. THK Şube Başkanı Mavi, toplanan derilerden elde edilen gelirin orman yangınlarıyla mücadelede kullanılacağının altını bir kez daha çizdi.

“DERİLERİ TUZLAYALIM”

THK Şube Başkanı Mavi, kurban derilerinin milli bir servet olduğunu belirterek, bozulmaması için tuzlanması gerektiğini söyledi. THK Başkanı Mavi, “Türk Hava Kurumu Gazipaşa Şubesi olarak her yıl olduğu gibi bu yılda Kurban Bayramı’nda deri toplayacağız. Kurban derilerinizi makbuz karşılığında, kesim noktalarındaki THK görevlilerine teslim edebilirsiniz. İstiklal Mahallesi Adalet Sarayı arkasında bulunan kurban derisi toplama alanına da getirebilirler. Kurban derilerimiz milli servettir, derilerimizi havaların sıcak olması nedeniyle lütfen tuzlayarak saklayalım, mümkünse derilerimizi delmeden, gereksiz yere kesmeden düzgün çıkartalım. Kesik ve delik deriler ziyan olup değeri düşüyor” dedi.

EKİP ARKADAŞLARI ARANIYOR

Şube Başkanı Mavi, Kurban Bayramı’nda birlikte çalışacak ekip arkadaşları aradıklarını söyledi. Deri toplamak için ekip arkadaşlarına ihtiyaçları olduğunu söyleyen Başkan Mavi, “Gazipaşa merkez ve kırsal mahallelerde deri toplayacak ekip arkadaşı arıyoruz. Deri toplamak için arkası açık pikap tarzında araç kiralayacağız. Çalışma ekibine katılmak isteyenler, Türk Hava Kurumu Gazipaşa Şubesi’ne ya da 0 242 572 46 01 ile 0 533 345 78 55 numaralı telefonlardan bilgi alabilirler” dedi.

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.