DOLAR 32,5292 0.11%
EURO 34,9255 0.32%
ALTIN 2.434,48-0,16
BITCOIN 2037505-1,59%
Antalya
24°

AÇIK

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ŞAHİN’DEN YAZICI’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

ŞAHİN’DEN YAZICI’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

ABONE OL
17:52 - 4 Mayıs 2021 17:52
ŞAHİN’DEN YAZICI’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin Antalya Valisi Ersin Yazıcı’ya teşekkür ziyareti gerçekleştirecek.

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Tam Kapanma Genelgesi’nin ardından esnafın taleplerini 27 Nisan 2021 Salı günü Antalya Valisi Ersin Yazıcı’ya telefonla aktarmıştı. Başkan Şahin’in ‘zincir marketlerin sadece gıda reyonları açık olmalı, diğer reyonlar kapansın’ talebi Antalya Valiliği tarafından uygun görülmüştü.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, esnafın sesi olmaya devam etmiş, pandemi döneminde esnaflarla sürekli bir araya gelerek taleplerini alan Başkan Şahin, bu taleplerin gerek yerelde gerekse Ankara’da sürekli takipçisi olmuştu.
Tam Kapanma Genelgesi’yle ilgili olarak da esnafların taleplerini alan ve bir de basın açıklaması yaparak kamuoyuna bu talepleri açıklayan Başkan Şahin, 27 Nisan 2021 Salı günü Antalya Valisi Ersin Yazıcı’yla bir telefon görüşmesi gerçekleştirerek esnafın taleplerini aktarmış ve destek istemişti.

Geçtiğimiz hafta zincir marketlerle ilgili olarak Antalya Valiliği nezdinde önemli adımlar atan Başkan Şahin, bugün de Alanya’da bulunan halleri ziyaret ederek, hal esnafının görüş ve önerilerini aldı.  Öte yandan Semt pazarlarının haftada bir gün kontrollü bir şekilde açılacağının duyurulmasının ardından  ALTSO Başkanı Şahin’in yarın Antalya Valisi Ersin Yazıcı’yı ziyaret ederek teşekkür edeceği öğrenildi .

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.