DOLAR 32,4543 -0.11%
EURO 34,7959 -0.53%
ALTIN 2.502,650,28
BITCOIN 20688860,60%
Antalya
27°

AÇIK

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Toklu’dan öğretmenlere anlamlı ziyaret

Toklu’dan öğretmenlere anlamlı ziyaret

ABONE OL
13:13 - 23 Kasım 2021 13:13
Toklu’dan öğretmenlere anlamlı ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi öğretmenlere anlamlı ziyarette bulundu.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi okulları ziyaret ederek okul idarecileri ve öğretmenler ile bir araya geldi. Öğretmenlerin toplum için ne kadar önemli olduğuna değinen Toklu, “Öğretmenlerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Onların emekleri ve bizlere aktarmış oldukları bilgi birikimleriyle bugünlere geldik. Her birinize minnettarız. İyi ki varsınız” dedi.
Toklu, okul ziyaretlerin ardından yapmış olduğu açıklamada, “Geleceğimizi ve yarınlarımızı teslim edeceğimiz, evlatlarımızın yetişmesinde büyük bir paya sahip değerli öğretmenlerimizi ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ öncesi ziyaret ederek günlerini kutladık, sevinçlerini paylaştık. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başöğretmenliği kabul ettiği gün olan 24 Kasım, Cumhuriyetimizin en önemli kilometre taşlarındandır. Ülkemizin geleceğini şekillendiren irfan ordusunun mensupları olan öğretmenlerimizin göstermiş olduğu fedakârlıklar ile geleceğe güvenle bakabiliyoruz. Bu vesileyle yeni nesilleri bilgi seviyesi yüksek, yeniliklere açık, milli ve manevi değerleri benimsemiş bireyler olarak geleceğe hazırlayan değerli öğretmenlerimize sevgi, hoşgörü ve sabır dolu fedakârca çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.