DOLAR 32,4671 -0.07%
EURO 34,7275 -0.72%
ALTIN 2.434,27-0,07
BITCOIN 20746000,76%
Antalya
24°

AÇIK

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
TÜRKDOĞAN’DAN KONGRE ÖNCESİ AÇIKLAMA

TÜRKDOĞAN’DAN KONGRE ÖNCESİ AÇIKLAMA

ABONE OL
10:57 - 23 Eylül 2020 10:57
TÜRKDOĞAN’DAN KONGRE ÖNCESİ AÇIKLAMA
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

27 Eylül Pazar günü gerçekleşecek olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Kongresi’nde tek aday olarak delegelerin karşısına çıkacak olan MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, kongre öncesi açıklamalarda bulundu.

Kongre öncesi açıklamalarda bulunan Türkdoğan, kongreden güçlenerek çıkacaklarını ve daha güzel çalışmalara imza atacaklarını söyledi. Türkdoğan, “MHP’mizin Antalya teşkilatları kongre takvimini başlattı. Allah nasip ederse 27 Eylül Pazar günü Alanya ve Gazipaşa ilçe kongrelerimizle takvim sonlanacak. Ardından il kongremizi gerçekleştireceğiz. İstikbal için birlik, istiklal için dirlik, kazanan Türkiye olacak şiarıyla liderimizin emir ve talimatları doğrultusunda başlamış olan kongre süreçlerimizin MHP’ye, camiamıza ve Alanya’mıza hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Kongremizi içinde bulunduğumuz Covid-19 salgın tedbirleri nedeniyle biraz buruk yapacak olsak da MHP İlçe Teşkilatı’mıza yaraşır bir şekilde sağduyu ve coşku ile gerçekleştireceğimize inanıyorum. Gönül isterdi ki bütün Alanya halkı ile kucaklaştığımız, vatandaşlarımızı konuk ettiğimiz bir kongre süreci yaşayalım. Maalesef içinde bulunduğumuz pandemi şartlarına istinaden sadece delegelerimizin, davetli misafirlerimizin katılımı ile gerçekleştirecek olduğumuz bir kongremiz var. Bu kongrede MHP İlçe Teşkilatımız inşallah büyüyerek ve güçlenerek taze kanla çıkacak” dedi.
4 yıllık başkanlık sürecini anlatan Türkdoğan, “İlçe başkanlığına geldiğim 4 yıllık görev süremiz boyunca liderimiz, genel başkanımız Devlet Bahçeli’nin emir ve talimatları doğrultusunda bugüne kadar hareket ettik. Süreç zarfında yönetim kurulu üyelerimizle, yol arkadaşlarımızla, belediye başkanımızla, belediye meclis üyelerimizle birlikte hep birlikte gönül seferberliği yaparak referandum sürecinin ardından genel seçim sürecini ve en nihayetinde de Cumhur İttifakı olarak adlandırdığımız ve Alanya Belediyesi’nin burçlarına yeniden sancağımızı diktiğimiz yerel seçimlerimizi başarıyla gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte de bu kongreden güçlenerek çıkacak olan MHP İlçe Teşkilatı’mız inşallah daha güzel çalışmalara imza atacak. Bu vesile ile bir kez daha kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. 
Türkdoğan, “Bundan sonraki süreçte de pazar günü saat 10.00’da Zimbitlik Mevkii’nde bulunan Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda kongremizi büyük bir olgunlukla gerçekleştireceğiz. MHP Genel Merkezi’nin yayınladığı genelge doğrultusunda bir kongre süreci gerçekleştiriyoruz. Ben her şeyden önce ülkücüyüm. Ülkücü şuura haiz bir partili olarak da MHP’de görev alınmaz, görev verilir üstünlüğüyle bugüne kadar hareket ettik. Liderimiz, genel başkanımız ve genel merkezlerimizin emir ve talimatları doğrultusunda hareket ederiz. Şu an itibarıyla da görevimizin başındayız. İnşallah 27 Eylül Pazar günü MHP’nin yeniden Alanya İlçe Başkanı olarak görevimize devam edeceğiz” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.